Liga 1

"Daţi-vă la o parte!"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Suporterii giuleştenilor vor ca echipa lor să piardă contra lui CFR, pentru a nu-i facilita Stelei cîştigarea campionatului.

Suporterii ţin cu echipa adversă! E vorba de fanii rapidişti, care trec peste şansele formaţiei lor de a reintra în lupta pentru Liga Campionilor şi ţin cu CFR Cluj duminică ! O victorie în derby i-ar aduce pe alb-vişinii la cinci puncte de CFR, cu cinci etape înaintea finalului de campionat, dar giuleştenii le cer lui Maftei şi compania să se dea la o parte în faţa ardelenilor, pentru a nu ajuta Steaua să cîştige campionatul. "Să folosim o echipă de juniori!", e altă sugestie a ultraşilor, venită pe rapidisti.ro.

Mesaje pe rapidisti.ro

"Nu vreau să bată Rapid! Oricum nu prindem CL, în felul ăsta îi putem ajuta pe clujeni cu titlul" - ckostea

"CFR - Rapid 2-0 ! Nu avem nevoie de mila lui Becali!"
- Rapi

"Îmi doresc locul trei, dar pe voi, steliştilor, să nu vă vad campioni! Hoţilor!" - kap

"Nu vrem victorie la Cluj, atenţie Copos şi Rada! E o ocazie perfectă să joace fotbalişti de perspectivă, juniorii eventual. Vrem victorie pentru CFR!"
- rap

"Ale, ale, să ne bată CFR! Şi să piardă Steaua cu Dinamo, ca să moară de nervi Becali şi ai lui!" - Laurian


REPLICA FOTBALIŞTILOR

"Jucăm pentru bani!"

Fotbaliştii nu sînt de acord cu suporterii. "Avem o primă frumoasă pentru calificarea în Liga Campionilor. Clujenii sînt fraţii noştri, dar fiecare-şi vede interesul, chiar dacă asta ar însemna să ajutăm Steaua. Îi înţeleg pe cei de la CFR, psihic sînt la pămînt. Eu ştiu, că mi s-a întîmplat la fel în Turcia, cînd jucam la Beşiktaş. Aveam 11 puncte faţă de Fenerbahce şi la final ne-am clasat abia pe locul 3!", a spus ieri Pancu. Rapidiştii ar primi cîte 100.000 de euro de jucător pentru accesul în Liga Campionilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.