Liga 2

Ciprian Marica explică ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2: „Cu siguranță așa va fi”

Farul a încheiat sezonul regulat 2020/2021 pe locul 7 // foto: Facebook @ FC Farul Constanța

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 iunie 2021

Ciprian Marica (35 de ani), acționar la Farul Constanța, a explicat ce se va întâmpla cu locul Farului în Liga 2, odată cu fuziunea dintre Farul și Viitorul.

Astăzi, într-o conferință de presă de mare amploare, oficialii cluburilor Farul și Viitorul, precum și autoritățile locale din Constanța, au anunțat înființarea unui nou club, Farul Constanța, care a luat naștere din fuziunea echipelor finanțate de Gică Hagi și Ciprian Marica.

În cadrul evenimentului, Marica, finanțatorul echipei din Liga 2, a fost întrebat ce se va întâmpla cu locul Farului din eșalonul secund. Marica a lăsat să se înțeleagă că ar putea vinde locul unei alte echipe.

Ciprian Marica explică ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2

„Locul Farului din Liga 2 a fost obținut prin muncă, sacrificiu și așa cum vă spuneam, încercăm ca toate lucrurile din această unitate să le aducem la un loc. Tot ceea ce a fost construit și folositor nu se pierde. Cu siguranță că nu vom pierde, cel puțin gratis, acel loc”, a răspuns fostul atacant.

Farul a încheiat sezonul regulat 2020/2021 pe locul 7, imediat sub locurile 1-6, care au asigurat accederea în play-off-ul de promovare. Ulterior, dobrogenii au câștigat grupa A din play-out, având 42 de puncte la finalul sezonului.

Ciprian Marica va fi acționar la Farul Constanța

E o zi istorică. Mă bucur să fiu aici. Dacă nu erau fanii, care au renăscut acest club și care au avut încredere în mine, nu eram aici. 

Cu toții suntem fericiți să fim aici. Mă bucur că avem alături de noi legendele Farului, suporterii și oficialitățile Farul este echipa care spune povestea orașului. Nu visam la această zi, în care devin partener cu idolul copilăriei mele, Gică Hagi, și să-l am președinte pe Gică Popescu, cel care era alături de mine la primul transfer, de la Dinamo la Șahtior.

 M-a surprins că Hagi face acest lucru pentru constănțeni, dorește să lase ceva în urmă pentru Constanța. Munca abia acum începe.  

- Ciprian Marica, acționar Farul

Citește mai multe știri despre Farul Constanța:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.