Liga 1

"Vino de luni!"

Articol de Cătălin Gheorghiu, Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii l-au rugat pe Mircea Rednic să preia echipa după meciul de la Timişoara. "Puriul" n-a zis "nu", fiind tentat să-şi ia revanşa în faţa Stelei şi a Rapidului

Mircea Rednic ar putea conduce antrenamentul de luni al "cîinilor"! Cel puţin asta vor şefii, care l-au rugat pe tehnicianul de 46 de ani să scoată echipa la liman: "Mircea, intră de săptămîna viitoare în pîine! Trebuie să cîştigăm puncte în acest final de campionat pentru a nu rata Europa!". Dornic de revanşă în faţa Rapidului şi a Stelei, "Puriul" este tentat să revină pe bancă încă de acum, chiar dacă acordul său cu roş-albii intră în vigoare abia la 1 iunie! "Voi discuta cu şefii şi vom vedea, dar nu cred că e momentul să preiau acum echipa!", zicea Rednic ieri, în momentul sosirii din Belgia.

Depinde de Timişoara
Ieri după-amiază, Mircea Rednic a purtat o discuţie cu Cristi Borcea, "Puriul" rămînînd să dea un răspuns definitiv după meciul cu Poli. Acţionarii i-au transmis însă că în cazul unui eşec azi, cu Poli, este neapărată nevoie de el. Chiar şi jucătorii ştiau ieri că Rednic va fi prezent la şedinţele de pregătire de săptămîna viitoare: "Am înţeles că vine de acum, nu mai stă pînă la vară. Noi vrem să batem tot pînă la final, indiferent cine va fi pe bancă, pentru a ne lua revanşa faţă de conducere şi suporteri".

Ce meciuri ar mai prinde Rednic
Unirea Urziceni (a)
Universitatea Craiova (a)
Rapid (d)
Steaua (a)
UTA (d)

Mizează pe tineri
Una dintre condiţiile pe care le-a pus Mircea Rednic a fost ca şefii să-i dea mînă liberă la echipă. "Puriul" îşi doreşte să promoveze de la formaţia secundă tineri ca Diabate, Attoukoura, Alexe sau Muşat, care să se lupte de la egal la egal cu cei de la echipa mare. Acţionarii au fost de acord, propunînd chiar ca aceia care nu dau randament să fie trimişi la Dinamo II, indiferent de nume.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.