Euro 2020

Pierdere grea pentru Franța! S-a „rupt” și nu mai joacă deloc la EURO 2020

+17 Foto
Ousmane Dembele. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 iunie 2021

Pentru francezul Ousmane Dembele, EURO 2020 a ajuns deja la final. 

Vești proaste primite de selecționerul Didier Deschamps. Titular în remiza cu Ungaria, Ousmane Dembele a părăsit terenul după doar 30 de minute. Fotbalistul Barcelonei a suferit o lovitură la tendonul genunchiului drept.

Astăzi, Dembele a fost informat de staff-ul medical al naționalei Franței că nu va mai putea juca deloc la acest European. Nu doar problema la genunchi îi dă acestuia bătăi de cap, ci și o leziune musculară la coapsă care-l va scoate din circuit între una și două luni, notează Marca.

Dembele are probleme și la Barcelona

Vestea completează un lanț de incertitudini ce planează asupra carierei lui Dembele. El mai are contract cu Barcelona doar un an, iar cele două părți nu au reușit să ajungă la un numitor comun pentru prelungirea contractului.

Potrivit Mundo Deportivo, situația la Barcelona nu este tocmai cea mai fericită. Șefii sunt nemulțumiți că, după ce clubul a fost răbdător cu Dembele, afectat serios de o mulțime de accidentări, acesta nu este mai interesat să negocieze mai repede noul contract.

Dembele a venit la Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund, pentru o sumă care s-a ridicat, cu tot cu bonusuri, la 135 de milioane de euro. Adus în locul lui Neymar, Dembele a dezamăgit și a jucat doar 118 meciuri, fiind măcinat de accidentări.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Ungaria - Franța 1-1

+17 Foto
Ungaria - Franța. Sursă foto: Guliver/Getty Images

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.