Euro 2020

Cristiano Ronaldo, pus la zid de un nume mare din istoria lui Bayern Munchen: „Așa, pare un măscărici!”

+49 Foto
Cristiano Ronaldo vs. Antonio Rudiger // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 iunie 2021

Fostul mijlocaș german Dietmar Hamann (47 de ani), care a jucat 8 ani la prima echipă a lui Bayern Munchen, l-a pus la zid pe Cristiano Ronaldo (36) pentru un gest tehnic al portughezului din meciul pierdut de lusitani în fața Germaniei, scor 2-4.

În meciul dintre Portugalia și Germania, la scorul de 1-0, Cristiano Ronaldo a recurs la un gest tehnic care a făcut înconjurul planetei. Vedeta Portugaliei a „săltat” mingea peste Antonio Rudiger, iar apoi, în timp ce balonul revenea spre gazon, a întins mâinile spre acesta. Mișcarea a fost încheiată cu o „no-look pass” cu călcâiul, către un coechipier.

UEFA a numit-o „schema zilei” la EURO, dar Dietmar „Didi” Hamann nu a fost la fel de impresionat. Acesta l-a numit pe Cristiano „măscărici”.

Cristiano Ronaldo, pus la zid de Dietmar Hamann: „Pare un măscărici!”

„Cred că este o prostie. Trimite mingea peste Rudiger, se preface că o va prinde, apoi pasează cu călcâiul și se uită în altă parte. Bineînțeles, este uimitor, știm cu toții că poate face așa ceva. Dar cred că, într-un fel, desconsideră oponenții.

Da, este cel mai bun, alături de Messi. Dar acum pare un măscărici. S-a întâmplat la 1-0, chiar pare un măscărici.

Dacă întrebi jucătorii germani, îți vor spune că părere au avut despre acea fază, au observat-o. Vă spun acum, toți vor zice că le-a oferit ceva în plus pentru a întoarce rezultatul. Ce a încercat (Ronaldo) să obțină? Poate revenirea Germaniei a început acolo”, a spus Hamann la RTE, citat de Daily Mirror.

Clasament grupa F EURO 2020: Portugalia, emoții înainte de ultima etapă

Germania a revenit de la 0-1 cu Portugalia, care deschisese scorul prin același Ronaldo, și a câștigat cu 4-2, după ce la un moment dat conducea cu 4-1!

În ultima etapă din grupe, Portugalia va înfrunta Franța, iar Germania va juca cu Ungaria.

FOTO: Alexandra Fechete

Mai multe știri de la EURO 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.