Euro 2020

Jurnalista care l-a contrat pe Guardiola, surprinsă pe Arena Națională! Asistă la Ucraina - Austria

+39 Foto
Din tribunele celui mai mare stadion al țării nu putea lipsi superba Vlada Zinchenko, reporter de televiziune și partenera lui Oleksandr Zinchenko, de la Manchester City.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Răzvan Luțac  —  luni, 21 iunie 2021

Naționala Ucrainei joacă astăzi de la ora 19:00, ultimul meci din grupe, la București, în compania Austriei. Din tribunele celui mai mare stadion al țării nu putea lipsi Vlada Zinchenko, reporter de televiziune și partenera lui Oleksandr Zinchenko, de la Manchester City.

Bucureștiul a fost kilometrul zero al fotbalului pentru cele trei partide disputate în grupe, iar săptămâna viitoare, Arena Națională, va găzdui și-o confruntare din optimile de finală de la Euro 2020. 

Mii de suporteri din Macedonia de Nord, Austria și Ucraina au venit la București pentru a-și vedea pe viu favoriții. Astăzi, pe Arena Națională, cu aproape 3 ore înainte de startul meciului, și-a făcut apariția și Vlada Zinchenko. Nimeni alta decât partenera de viață a mijlocașului de 24 de ani de la Manchester City, Oleksandr Zinchenko.

Fani celebri pe Arena Națională, la Ucraina - Austria

În vârstă de 25 de ani, aceasta s-a născut în Vinnytsia, Ucraina. Vlada a fost familiarizată cu fanii fotbalului înainte de a începe să se întâlnească cu Oleksandr. Este reporter de televiziune, iar de-a lungul carierei sale, a intervievat mai mulți fotbaliști, printre care și Cristiano Ronaldo. Frumusețea i-a adus imediat și notorietate, iar cele mai importante companii din lume s-au bătut să-și asocieze imaginea cu Vlada.

Cu veleități incredibile de model autentic, Vlada Zinchenko a întors toate privirile pe Arena Națională, iar cei care au recunoscut-o în curtea interioară a stadionului n-au ratat momentul să se imortalizeze, pentru o fotografie de colecție de la București.

Poveste genială cu Pep Guardiola

Vlada a povestit de curând pe canalul său de YouTube cum a reacționat Pep Guardiola când internaționalul ucrainean l-a felicitat la împlinirea a 50 de ani. 

„Pep i-a zis așa: «Alex, cel mai important este că soția ta mă place»", a dezvăluit frumoasa prezentatoare de televiziune. Afirmația lui Guardiola ar fi putut fi și o aluzie la faptul că Vlada, de profesie jurnalistă, și-a exprimat dezamăgirea față de antrenor în cadrul unor reportaje atunci când jocul echipei nu mergea.

Cerută de soție pe stadion

Mijlocașul Oleksandr Zinchenko a făcut show la conferința de presă după ce naționala Ucrainei s-a calificat la Euro 2020, învingând Portugalia (2-1). A îmbrățișat-o și a pupat-o pe iubita sa Vlada Sedan în direct, iar a doua zi i-a făcut o surpriză și mai mare. 

Mijlocașul lui Manchester City a cerut-o de nevastă pe stadionul Olimpic din Kiev, lângă un imens buchet de flori. „A fost cel mai important DA din viața mea”, a postat ucraineanul pe Instagram.

VIDEO Euro la indigo » Eric a recreat singurul gol marcat de turci la turneul final

>

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.