Liga 1

Probleme cu legea pentru noul transfer la UTA! Condamnat în Olanda pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 iunie 2021

UTA l-a transferat luni pe mijlocașul ofensiv olandez Desley Ubbink (28 de ani), fotbalist care în trecut a avut probleme cu legea.

Mai multe publicații din Olanda scriu că jucătorul născut în Roosendaal a fost condamnat în 2015 la 160 de ore de muncă în folosul comunității. 

Pedeapsa noului jucător de la UTA a venit după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră, în 2013. Atunci, fotbalistul avea 20 de ani, în timp ce fata,scriu olandezii, avea 14 ani.

Ubbink nu a negat fapta, în timp ce fata ar fi spus că i-a fost frică de fotbalist și că nu a fost de acord cu actul sexual. Judecătorul a decis că a existat consimțământ și l-a condamnat pe fotbalist la 160 de ore de muncă în folosul comunității pentru încălcarea normelor sociale și etice, notează presa din Olanda.

Cine e Desley Ubbink

Ubbink a evoluat în ultimii doi ani la Podbeskidzie, în Polonia, echipă de care s-a despărțit la capătul sezonului recent încheiat. Așadar, vine la UTA din postura de jucător liber de contract.

Cotat la 200.000 euro de către Transfermarkt.com, Ubbink are în CV echipe din Kazakhstan (Taraz și Shakther Karaganda), Slovacia (AS Trencin) și Polonia (Podbeskidzie).

La Podbeskidzie, a adunat 23 de meciuri, două goluri și la fel de multe pase decisive. La AS Trencin, în sezonul 2017/2018, Ubbink a pasat decisiv de 21 de ori în 35 de meciuri!.

Ubbink a fost prezentat de UTA

VIDEO UTA l-a prezentat pe Ubbink

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.