Tenis

„Iată-mă” » Naomi Osaka apare în sutien pe coperta Vogue, după retragerile de la Roland Garros și Wimbledon

+22 Foto
Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA) a transmis primul mesaj din momentul retragerilor de la Roland Garros și Wimbledon. Nipona a pozat pentru coperta revistei Vogue Japonia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 iunie 2021

Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA) a avut prima reacție publică de la momentul retragerilor de la Roland Garros și Wimbledon. Nipona a pozat pentru coperta revistei Vogue Japonia și a ținut să anunțe momentul. 

La finalul lunii mai, Naomi Osaka suprindea pe toată lumea anunțând că se retrage o perioadă în urma scandalului provocat de absența ei de la conferințele de presă. Singurul mesaj public transmis din acel moment a fost cel în care anunța ca nu va participa nici la Wimbledon. 

Naomi Osaka, în sutien pe coperta Vogue Japonia

Cea mai bine plătită sportivă a planetei nu a stat degeaba în această perioadă și a pozat pentru coperta revistei Vogue Japonia. Imaginea de pe prima pagină nu este singura care poate fi descoperită în revista care va apare în luna august 2021. Naomi a fost protagonista unui adevărat pictorial, în ținute țipătoare, colorate. Pe copertă a pozat într-un sutien Louis Vuitton, sub titlul: „Here i am” (Iată-mă).

„Salutări, prieteni. Am reapărut să postez această copertă a revistei Vogue Japonia. Sper că toți sunteți în regulă și că vă feriți de probleme”, a scris Naomi Osaka, pe Instagram. 

Naomi Osaka, cea mai bogată jucătoare din lume

Între iunie 2019 și iunie 2020, Naomi Osaka a fost cea mai bine plătită sportivă din istorie, nota Forbes la finalul anului trecut. Japoneza a câștigat un total de 37.4 milioane de dolari din premiile din circuitul WTA și din contractele publicitare, depășindu-le pe Maria Sharapova și Serena Williams, două nume obișnuite cu primele poziții.

Pe lângă Nike, marea companie de echipament sportiv care o sponsorizează, Naomi Osaka are contracte cu Louis Vuitton, Mastercard, Beats, PlayStation, Airbnb, Nissan (compania auto) și Nissin (compania japoneză de produse alimentare, specializată în producerea și vânzarea de mâncare, în special tăieței).

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.