Liga 2

Anghel Iordănescu, necruțător cu CSA Steaua: „Incompetență!” » Suspectează interese ascunse: „Poate a fost un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Becali”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 iunie 2021

Anghel Iordănescu, fost jucător și antrenor la Steaua, a comentat situația de la CSA Steaua și a criticat proiectul MApN.

GSP.ro a scris că Steaua nu a întreprins până în acest moment niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor, iar fostul mare se declară nemulțumit de modul în care se lucrează la CSA.

Anghel Iordănescu: „E greu de înțeles ceea ce doresc cei de la CSA Steaua”

„E greu de înțeles ceea ce doresc cei de la CSA Steaua. Pentru mine, acest club înseamnă, de fapt, totul. Dacă ar fi să vă răspund într-un singur cuvânt, aș spune incompetență! Sau, probabil, au urmărit cu totul și cu totul altceva. Întrebați-i pe ei.

Ce altceva decât un interes financiar?! Procese cu Gigi Becali pentru palmares și nume... Până și Ministerul Apărării, cât de mare e el, nu poate să meargă la infinit cu această susținere financiară. 

Deocamdată, regulamentul spune clar că nu poate să promoveze, iar Ministerul, în momentul de față, ar trebui să ia o decizie și să caute specialiști, să facă ceea ce a promis.

Acest proiect nu se poate opri aici. Probabil că nu au avut încă o ofertă, așa cum au lăsat să se înțeleagă. După un an, după ce va stagna în Divizia B, probabil că vor găsi o rezolvare. Altfel, și-au bătut joc de pasiunea, de iubirea suporterilor care cred în CSA Steaua. 

Sau a fost un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Gigi Becali”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Adrian Porumboiu: „Firme uriașe vor să investească la CSA Steaua, vorbim de sume mari de tot! Vor «curăța» tot în Liga 1”

>

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.