Nationala

Mircea Lucescu, taxat în direct pentru ultimele declarații: „Mă așteptam la altceva din partea lui”

Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi pe banca echipei naționale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 June 2021

Impresarul Victor Becali (59 de ani) taxează declarațiile lui Mircea Lucescu (75 de ani), cel care zilele trecute l-a propus pe Marco Rossi, selecționerul Ungariei, pe banca naționalei României.

Antrenorul lui Dinamo Kiev a surprins pe toată lumea în momentul în care a înaintat numele lui Marco Rossi drept înlocuitorul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale. Astăzi, la GSP Live, Victor Becali și-a manifestat la rândul său nedumerirea după afirmațiile lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu: „Eu mă așteptam ca Lucescu să propună un antrenor român”

>

„Poate vine Marco Rossi să ne salveze. Eu mă așteptam ca domnul Lucescu să propună un antrenor român, pe Hagi, pe Dan Petrescu, pe băiatul lui (n.r. - Răzvan Lucescu), nu pe Rossi. 

Îl avem pe Dan Petrescu liber, il avem pe Olaroiu liber. Are Rossi rezultate mai bune decât Dan Petrescu? Eu nu sunt împotriva unui antrenor străin, să ne înțelegem. 

Lui i-au trecut prin mână foarte mulți jucători, asta nu înseamnă că trebuie să-i propună pe toți. Mă așteptam din partea lui, care e un naționalist, în sensul bun al cuvântului, să propună un antrenor român. 

Și Dan Petrescu e îndreptățit să preia echipa, și Olăroiu e. Și Hagi era îndreptățit să preia echipa națională, dacă nu prelua acum Farul”, a spus Victor Becali, la GSP Live. 

Mircea Lucescu îl propune pe Marco Rossi pentru banca României: „E serios, ar merita!”

„Il Luce” propune un nume pentru postul de selecționer al României, cel al lui Marco Rossi (56 de ani), în prezent pe banca Ungariei.

„Marco Rossi este un fost jucător de-ai mei, nu mă surprinde ce realizări are, un băiat foarte inteligent. Am o relație specială cu el, am rămas în contact cu el, e un tip preocupat să facă performanță. 

Marco Rossi

L-aș vrea antrenor la naționala României, e un băiat serios, ar merita. E important să știi să te adaptezi culturii respective, jucătorilor de la națională, dar are o seriozitate în pregătirea meciurilor”, a spus Lucescu.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.