Liga 1

CSU Craiova, mutare impresionantă pe piața transferurilor! Ouzounidis și-a luat fundaș trecut pe la Dinamo și FCSB

Marinos Ouzounidis // FOTO: .facebook.com/UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 iunie 2021

CS Universitatea Craiova a reușit o mișcare importantă pe piața transferurilor și și-a asigurat serviciile lui Valerică Găman.

Clubul care a terminat sezonul trecut pe locul 3 a anunțat pe pagina de Facebook că fundașul central de 32 de ani a semnat un contract cu formația lui Marinos Ouzounidis și va merge în cantonamentul din Austria.

Valerică Găman a semnat cu CS Universitatea Craiova

Găman ajunge la Craiova din postura de jucător liber de contract, după ce i-a expirat contractul cu Astra, echipă retrogradată în Liga 2. 

Valerică Găman a semnat cu CS Universitatea Craiova

În sezonul recent încheiat, Găman a bifat 28 de partide pentru Astra. Crescut la juniorii Universității Craiova, Găman a mai jucat la Dinamo, Astra, Karabukspor, FCSB și Al Shabab.

500.000 de euroe cota lui Găman, potrivit transfermarkt

Pentru un post de titular în defensiva lui Ouzounidis, Găman se va lupta cu Mihai Bălașa (26 de ani), Marius Constantin (36 de ani) și Paul Papp (31 de ani).

4 achizițiia făcut Universitatea până acum: Valerică Găman (Astra), Lazar (Astra), Denis Rusu (Viitorul Tg. Jiu) și Alex Mărieș (Comuna Recea)

CSU Craiova mai vrea doi jucători

Dimitrios Chatziisaias (28 de ani) și Dimitris Goutas (27) sunt doriți de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Cei doi fundași greci sunt liber de contract, dar Craiova are concurență în Cipru. Ei sunt doriți și de Anorthosis și APOEL.

Goutas, la rându-i, este fundaș central. Iar potrivit jurnaliștilor de la Sport Day, din Grecia, „e un jucător bun. Cel mai bun dintre cei doi”. 

Trecut, printre altele, pe la Skoda Xanthi, Lech Poznan, St. Trond și în mai multe rânduri pe la Olympiakos Pireu, fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-a despărțit la 1 iulie de Atromitos și este liber de contract. 

  • Ultima oară la Rizespor, în Turcia, Dimitrios Chatziisaias s-a înțeles cu turcii să poată pleca gratis. Problema? De el se interesează și Anorthosis, și APOEL. Atuul alb-albaștrilor? Antrenorul Universității, Marinos Ouzounidis, îl știe de la Panionios Atena, unde au lucrat împreună în stagiunea 2014 - 2015, și se pare că acest aspect contează foarte mult în balanță. 
  • Goutas, la rându-i, este fundaș central. Iar potrivit jurnaliștilor de la Sport Day, din Grecia, „e un jucător bun. Cel mai bun dintre cei doi". Trecut, printre altele, pe la Skoda Xanthi, Lech Poznan, St. Trond și în mai multe rânduri pe la Olympiakos Pireu, fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-a despărțit la 1 iulie de Atromitos și este liber de contract.

10 iuliee data la care Universitatea Craiova ia startul în noul sezon. Joacă împotriva CFR-ului, pentru Supercupa României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.