Liga 1

Ultimul transfer reușit de FCU Craiova 1948 a făcut primul antrenament cu echipa + Adrian Mititelu jr a ajuns în cantonament

+30 Foto
Dominik Kovacic

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  Wednesday, 23 June 2021

FCU Craiova 1948 a susținut în această seară un nou antrenament în stagiul de pregătire din Slovenia, de la Zrece.

Băieții lui Mutu au avut parte din nou de o surpriză, un antrenament cu minge, pentru posesie. Asta doar pentru început. Apoi a urmat o serie de alergări cu ruperi de ritm, test pentru efortul aerob și anaerob.

>

Primul antrenament și pentru ultima achiziție!

La ședința de pregătire s-a prezentat și Dominik Kovacic, al 5-lea venit în Bănie, după Juan Bauza, Samuel Asamoah, Pedro Machado și Mamadou Bagayoko. Stoperul antrenat în sezonul trecut și de Costel Gâlcă la Vejle a început alergările și prima parte de antrenament alături de colegi, după care s-a pregătit separat, alături de unul dintre colaboratorii lui Adi Mutu. De înțeles, dat fiind faptul că abia azi a sosit în cantonament și este puțin în urmă cu pregătirea.

A venit și Mititelu Jr în cantonament

O altă noutate în cantonamentul sloven al celor de la FCU Craiova o reprezintă și Adrian Mititelu Jr. Patronul formației a sosit azi la Zreca, alături de jucători și Adrian Mutu. De aici probabil va "ghidona" și următoarele achiziții cerute de antrenorul Adrian Mutu. Mititelu jr a participat în această seară, pe final, și la ședința de pregătire condusă de "Briliant" și colaboratorii săi. 

+30 Foto
Dominik Kovacic, FCU Craiova 1948
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.