Euro 2020

Victor Pițurcă salută parcursul Ungariei de la EURO 2020: „E mare lucru. Bravo lor!”

+51 Foto
Ungaria a fost aproape de optimile EURO 2020 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 June 2021

Victor Pițurcă (65 de ani), fostul selecționer al echipei naționale a României, a fost impresionat de prestațiile Ungariei din grupa F de la EURO 2020.

Ungaria a fost repartizată la EURO în „grupa morții”, alături de Franța, Germania și Portugalia, pe care a încheiat-o pe ultima poziție, dar cu fruntea sus. Maghiarii au fost învinși doar de Portugalia, căreia i-a fost egală 84 de minute, iar în fața Franței și Germaniei au rezistat eroic, obținând două remize.

Selecționata pregătită de Marco Rossi a fost la un pas de calificarea în optimi, dar a fost egalată de nemți la Munchen târziu, în minutul 84. Victor Pițurcă a lăudat unitatea de grup a maghiarilor, care ies, în opinia sa, cu capul sus de la EURO.

Victor Pițurcă, despre rezultatele Ungariei: „Bravo lor, e mare lucru”

„Îmi pare rău pentru unguri, poate meritau această victorie. Ungaria are jucători mai modești, dar iată, un grup unit, în care antrenorul a reușit să închege un prim «11» extrem de puternic. Să nu te bată Franța, Germania, înseamnă mare lucru. Bravo lor, ies cu capul sus”, a declarat Pițurcă la Pro TV. 

Cu câtă ușurință au primit nemții cele două goluri... incredibil! 
- Victor Pițurcă

Ungaria încheie grupa F pe locul 4

Mai multe știri de la EURO 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.