Euro 2020

Se anunță schimbări după Euro în lotul Germaniei » Două mari vedete out!

Foto: Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 24 iunie 2021

Tabloidul Bild a aflat că Ilkay Gundogan (30 ani) și Toni Kroos (31 ani) iau în calcul retragerea din națională, deci e posibil să nu ne întâlnim cu ei în octombrie, în preliminariile CM 2022. Incert este și viitorul lui Muller și Hummels. Iar Kimmich va reveni după Euro în linia mediană. 

O dată cu Joachim Low, după Euro 2020 ar putea dispărea de la reprezentativa Germaniei și Toni Kroos (31 ani) sau Ilkay Gundogan (30 ani). Modești la acest turneu final, amândoi iau în calcul retragerea de la națională, ceea ce înseamnă că la returul cu „tricolorii" din preliminariile CM 2022, în octombrie, este foarte posibil să nu avem de-a face cu ei.

Bild dezvăluie că succesorul lui Low, Hansi Flick, vrea să discute cu Thomas Muller și cu Mats Hummels despre oportunitatea unei colaborări pe mai departe. Totodată, anunță că Joshua Kimmich va reveni sigur în linia mediană. 

Deși se va baza mai departe pe blocul „Bayern", chiar mai mult decât Low, nici Flick nu va mai apela la Jerome Boateng - a aflat același Bild.

Euro la indigo » Eric a recreat golul marcat de Luka Modric în stilul lui Quaresma

>

Citește și alte știri de la Euro:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.