Handbal

Denisa Dedu a spus „DA” » Frumoasa portăriță s-a logodit în mijlocul mării, pe iaht

+22 Foto
Ciprian îi pune Denisei pe deget inelul de logodnă

Articol de Marian Ursescu  —  Friday, 25 June 2021

Denisa Dedu, portarul naționalei României, a spus un ”DAAA, din toată inima” cererii venită de la Ciprian Șandru, handbalistul de la Dobrogea Sud Constanța.

Denisa Dedu, portarul naționalei României și al Rapidului, a avut parte de o mare surpriză din partea iubitului său, Ciprian Șandru, și el handbalist la Dobrogea Sud Constanța.

Aflați în vacanță în Turcia, alături de mai mulți prieteni, cei doi au dat o petrecere pe un iaht. Șandru a avut un plan bine pus la punct. El a cerut-o în căsătorie pe Denisa, care a recunoscut că a spus un ”DAAA, din toată inima!”.

Denisa Dedu are 26 de ani și a jucat până în această vară la CSM București, de unde s-a transferat la Rapid București. Ciprian Șandru are 30 de ani și evoluează de două sezoane la Constanța. Cei doi fac cuplu de aproape doi ani.

Denisa Dedu și-a pus clauză în contractul semnat la Rapid că poate rămâne oricând însărcinată. În aceste condiții Rapid deja caută un portar care să o înlocuiască pentru o periaodă de timp. Prietenii celor doi spun deja că Denisa și Ciprian vor deveni în curând părinți. În aceste condiții, Denisa va face o pauză de pe terenul de joc, urmând să lipsească și de la Campionatul Mondial de la finalul anului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.