Euro 2020

Înjurat și amenințat » Calvarul unui internațional spaniol la Euro 2020

Internaționalul spaniol Alvaro Morata s-a plâns că suporterii l-au atacat pentru lipsa de eficacitate. Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 25 iunie 2021

Internaționalul spaniol Alvaro Morata s-a plâns că suporterii l-au atacat pentru lipsa de eficacitate: „Mi-au urat și să-mi moară copiii. Trebuie să existe totuși niște limite”.

Trei apariții la Euro, un singur gol înscris, un penalty ratat. Acesta este bilanțul lui Alvaro Morata la finalul fazei grupelor. Pentru pătimașii suporteri ai naționalei Spaniei mult prea puțin. Aceștia nu i-au iertat "vârfului" forma slabă și l-au bombardat pe rețelele de socializare. 

Alvaro Morata trece printr-un calvar la Euro 2020. Foto: Imago

Alvaro Morata, înjurat și amenințat la Euro 2020

„După 1-1 cu Polonia n-am putut dormi. A fost și adrenalina, și acel penalty ratat, dar și tratamentul la care m-au supus fanii în mediul online", a dezvăluit atacantul lui Juventus reporterilor de la postul Cadena Cope. El susține că dă totul la echipa naționala „și-i înțeleg pe suporteri că nu marchez. Sunt primul care s-o recunoască. Dar puneți-vă în locul meu. Am primit amenințări, mi-a fost insulată familia, mi-au urat să-mi moară copiii. Abia după ce se întâmplă o tragedie, toată lumea scrie: «Da, a fost un băiat bun»".

Pentru Morata e scandalos comportamentul unora: „Au fost dintre aceia s-au luat de soția mea și de copii când au venit la stadion, să mă vadă. Trebuie să existe, totuși, niște limite".

Euro la indigo » Eric a recreat golul marcat de Lewandovski cu Suedia

>

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.