Liga 1

Chivorchian: "Cum să acordăm credit unor arbitri ca Martiş"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Directorul Politehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian a spus la televiziunea sportro că FRF este prea drastică atunci cînd acordă sancţiuni conducătorilor şi prea protectoare cu arbitrii:

"Nu se poate să-i sancţionezi atît de aspru pe conducătorii din fotbalul românesc doar pentru că îşi spun o părere. Este adevărat că uneori mai sar calul, dar aceşti oameni, Becali, Bade, Copos, cu bune şi cu rele, bagă bani în fotbal.

Apoi, FRF ne spune să acordăm credit arbitrilor. Cum să putem noi acorda credit unui arbitru ca Martiş, care a fost suspendat pe la toate ligile pe la care a trecut. El m-a eliminat la Galaţi doar ca să facă un act de bravură. Nici măcar nu l-am înjurat, dar el m-a trimis în tribună, scriind în raport că am protestat, dar manifestarea mea nu se încadrează la proteste conform regulamentului, aşa că acesta se acuză singur"

În altă ordine de idei, Chivorchian s-a arătat mulţumit de delegarea lui Cristian Balaj la partida de diseară, cu Dinamo:

"Balaj ne-a arbitrat la toate meciurile cu Dinamo de pe teren propriu în ultimii ani. Este unul dintre arbitrii buni ai României, alături de Deaconu, chiar dacă a avut probleme cu cazul "Bricheta" şi mai sînt încă vreo cîţiva".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.