Publicitate

Euro fiesta continuă la Winner FUN. Te-ai înscris?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 iunie 2021

Europeanul de fotbal e în plină desfășurare, la fel și cel mai spectaculos joc al verii, Winner FUN. Știi deja refrenul acestui anotimp: joci GRATIS, câștigi bani CASH. Ai un motiv în plus să condimentezi meciurile echipelor preferate de la Euro: potul cel mare de 50.000 de lei. Premiul va fi câștigat de cel mai bun Winner pe 12 iulie, după finala de pe Wembley. Pe lângă marele premiu, mai sunt în joc alte 999 de premii. Pe ce loc ești după faza grupelor de foc? Fii pe fază, ce e mai fun acum urmează!

Ajungi direct în top cu Winner Boost

Ce este Winner Boost? Începând cu faza optimilor de finală Winner FUN lansează o nouă funcționalitate care te ajută să ajungi mai repede în topul clasamentului. E simplu. Plasezi pariuri exclusiv pe meciurile de la EURO și cu cât cota e mai mare cu atât crește și multiplicatorul aplicat pe câștig. Cum ziceam, dai lovitura și ajungi direct în top!

Primii câștigători la Winner FUN

Povestea EURO merge mai departe și ai trăit emoția marilor jocuri alături de Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku, Karim Benzema, Ciro Immobile sau Raheem Sterling. Dar cei mai inspirați dintre Winneri au dat deja lovitura la Winner FUN! Primul loc după Grupele de Foc, cu 299.016 de puncte adunate în clasament, a încasat un prim premiu. A jucat GRATIS, a fost cel mai bun parior și în contul lui au ajuns 3.000 lei bani cash.

Winner FUN continuă, iar surprizele în clasamentul general pot apărea oricând cu un pariu extrem de inspirat și un pic de boost cu Winner Boost. Ai atitudinea de winner să ajungi în top și să pui mâna pe cei 50.000 lei cu care este recompensat primul loc? 

Joci GRATIS, câștigi bani CASH la Winner FUN

  • Orice strategie în Euro Winner FUN conține neapărat acumularea de monede virtuale, indispensabile jocului. Pentru acest lucru, cel mai bine este să te loghezi în cont zilnic la fiecare trei ore. Reîncarci cu WinCoins și ești gata de spectacolul meciurilor!
  • Calculează-ți pașii cu atenție și alege cotele care te duc la vârful clasamentului.
  • Share Winner FUN. Invită-ți prietenii, iar noi te recompensăm pentru asta! Primii 5 dintre cei care își fac cont pe Winner îți aduc EXTRA WinCoins;
  • Oferta completă de sport de pe winner.ro este identică cu cea de la Winner FUN. Profită de cotele Winner AVANTAJ, cele mai mari de pe piață. Cu ele ajungi la premiile de 250.000 de lei cash.

Arată-ne atitudine de Winner!

Joci GRATIS, câștigi bani CASH

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.