Liga 1

Dinamo apelează la o soluție disperată: îi cere daune de 100.000 de euro unui fost jucător!

Sosit în toamnă, Gueye a marcat 3 goluri pentru Dinamo, în 18 apariții

Articol de Eduard Apostol, Viorel Tudorache  —  Saturday, 26 June 2021

Dinamo nu-l iartă pe Magaye Gueye, suspendat provizoriu după ce a fost depistat cu cocaină. 

Au trecut patru luni de când atacantul francez Magaye Gueye (30 de ani) a fost suspendat provizoriu de Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) după ce a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la meciul cu FCSB din „optimile” Cupei României, câștigat de Dinamo, cu 1-0, pe 10 februarie. 

Cazul nu este încă finalizat, au precizat pentru Gazeta Sporturilor surse din ANAD. La ultima audiere derulată în regim online, jucătorul a cerut analizarea concentrației, iar acum Comisia de audiere din cadrul ANAD așteaptă rezultatele.

Dinamo, fără milă față de Magaye Gueye

Oficialii clubului din Ștefan cel Mare susțin că nu au de gând să-l ierte pe Magaye Gueye și sunt deciși să-i ceară despăgubiri, oricât de mult va mai dura soluționarea cazului. 

"Nu renunțăm la ideea de a solicita daune, pentru că ne-a pătat imaginea. Dar așteptăm soluționarea cazului", a declarat managerul sportiv Mario Nicolae, din Turcia. Suma vehiculată: 100.000 de euro. 

În mod normal, ANAD ar fi trebuit să dea deja un verdict, dar „complexitatea cazului” a dus la prelungirea sentinței, spun sursele GSP. Magaye Gueye se află în Franţa şi aşteaptă decizia împreună cu avocaţii lui. Magaye a fost omul-problemă de la Dinamo. 

În mandatul lui Cosmin Contra, vârful a refuzat să joace, acuzând o stare depresivă. Iar câteva luni mai târziu a fost surprins în ipostaze incedente, în jacuzzi, alături de două fotomodele.

3 goluriîn 18 meciuri a reușit Magaye Gueye pentru Dinamo

VIDEO Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.