Liga 1

UEFA și-a dat acordul » Unde va juca Sepsi în Europa: „Au văzut că suntem serioși și că trimitem poze adevărate, nu de pe Marte”

Sepsi OSK va juca meciul din turul al doilea al Conference League pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe / FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 iunie 2021

Sepsi OSK va juca meciul din turul al doilea al Conference League pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, oficialii covăsneni primind omologarea UEFA în acest sens

  •  Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre FC Spartak Trnava (Slovacia) şi Mosta FC (Malta), în turul al doilea preliminar al Conference League (22 iulie - în deplasare, 29 iulie - pe teren propriu).

Potrivit covasnamedia.ro, anunțul a fost făcut chiar de către patronul Laszlo Dioszegi, care a precizat că a fost nevoie de reconstrucția scărilor, de montarea stâlpilor pentru ancorarea steagurilor, de turnarea unui drum de asfalt, ba chiar și construirea unui vestiar nou, de 30 de metri pătrați. 

„Au văzut că suntem serioși și că trimitem poze adevărate, nu de pe Marte. Este un lucru extraordinar de mare. În afară de mine, nimeni nu a crezut că va fi posibil. Dar visul nostru, de a juca în cupele europene, abia acum este cu adevărat complet”, a declarat Dioszegi, potrivit Observatorul de Covasna.

Sepsi va avea două stadioane omologate UEFA

Patronul covăsnenilor mai precizează că Sfântu Gheorghe este pe cale să devină primul oraș mic din Europa de Est care va avea două stadioane omologate UEFA: cel din Simeria, cu două stele, dar și viitoarea casă a roș-albilor, noul stadion de 8.800 de locuri, de lângă sala Sepsi Arena, care va putea primi patru stele și ar putea găzdui meciuri din eșaloanele superioare.

Cum acesta din urmă va fi gata abia în toamna acestui an, dacă vechiul stadion din Sfântu Gheorghe nu ar fi fost omologat, varianta de rezervă rămânea stadionul din Ploiești.

VIDEO Imagini superbe filmate din dronă cu noua bijuterie a lui Sepsi

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.