Liga 1

Cornel Dinu, afectat de problemele de la Dinamo: „E a treia insolvență, mi-au mâncat zilele”

Cornel Dinu asistă neputincios la degradarea lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 June 2021

Cornel Dinu (72 de ani), simbolul celor de la Dinamo, comentează cu amărăciune solicitarea „câinilor” de a intra într-o nouă insolvență.

Nume reprezentativ din istoria lui Dinamo, Cornel Dinu a cunoscut gloria alături de clubul din Ștefan cel Mare. Astăzi, „Mister” nu poate decât să asiste la decăderea „câinilor”.

„Dinamo a mai fost în insolvenţă încă de două ori. În 2011, în insolvenţă declarată, din ce mai rămăsese din asocierea domnului Badea cu Borcea şi Săvulescu. Atunci a fost prima insolvenţă. A doua e cea din 2015, declarată de societatea pe care a preluat-o Negoiţă. 

Şi acum e a treia oară. N-aş mai vrea să discut de Dinamo pentru că mi-a mâncat zilele! Am pus foarte mult suflet”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

487 de partidea bifat Cornel Dinu pentru Dinamo în toate competiţiile, el reuşind să înscrie de 56 de ori

Dinamo a cerut la tribunal intrarea în insolvență!

Dinamo a cerut la Tribunalul București intrarea în insolvență!

După șapte ani de la intrarea în insolvență pe care a dictat-o Negoiță, Dinamo revine la aceeași soluție. „Câinii” sunt înglodați în datorii și nu au găsit altă cale de rezolvare a problemei. 

Recent, firma de pază de la Săftica a cerut falimentul clubului, din cauza datoriilor. Conform informațiilor GSP, Dinamo a apelat la intrarea în insolvență ca o formă de apărare legală, și pentru a evita pe viitor astfel de solicitări din partea creditorilor, care par inevitabile. 

Astfel, insolvența era singura opțiune a lui Dinamo. CONCRET: „Procedura acționează pentru Dinamo în această perioadă fix ca o umbrelă, creditorii reprezentând ploaia”, a explicat pentru Gazetă un apropiat al grupării din Ștefan cel Mare.

VIDEO Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.