Liga 1

Gigi Becali agită apele la CSA Steaua: „Ne vor ruga să jucăm în Ghencea” + „Voi vă distrați pe banii statului?”

+14 Foto
Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 June 2021

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, n-a renunțat complet la ideea ca echipa pe care o finanțează să joace pe „bijuteria” de 30.000 de locuri din Ghencea.

Becali nu închide ușa unei reveniri în Ghencea. Omul de afaceri este sigur că MApN îi va cere să joace pe noua arenă a Stelei, deși cei de la CSA Steaua și ultrașii din Peluza Sud se opun vehement.

Cred că ne vor ruga ei să jucăm acolo. Sunt obligați. Ei trebuie să justifice banii. Să nu creadă cei de la CSA că vor juca acolo pe gratis. Dacă își vor schimba forma juridică, atunci trebuie să dea bani exact cum dau și eu”, a declarat latifundiarul în această dimineață, în direct la Pro X.

Gigi Becali: „La CSA Steaua e fotbal amator!”

Gigi Becali și-a continuat tirada la adresa celor de la CSA Steaua, pe care îi acuză că au cheltuit foarte mulți bani publici, deși nici măcar nu au dreptul să promoveze în Liga 1.

Dacă știai că nu poți avea echipă, de ce ai început și ai mai băgat milioane de euro? Acolo e fotbal amator, pe uliță. Voi vă distrați pe banii statului? 

Ei nu pot juca cu acea marcă, ar trebui să dea bani. Dacă vor fi privatizați, vor trebui să dea bani. Pentru ce să te asociezi cu ei? Steaua lor e o stea, dar FCSB este Steaua”, a mai spus Becali. 

CSA Steaua nu poate promova încă în Liga

GSP.ro a scris în urmă cu o săptămână că Steaua nu a întreprins până în acest moment niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor.

Din păcate, trebuie să fim realiști și onești. Nu putem fixa ca obiectiv promovarea în sezonul actual din două motive: nu cred că vom reuși să îndeplinim condițiile din legea sportului și nu ne putem permite să facem pași pripiți, să repetăm greșelile din trecut. Nu vrem să ne întoarcem cu mulți, mulți ani în urmă. Trebuie să găsim cele mai bune soluții, sunt convins că vom găsim sprijinul investitorilor serioși din zona de business - Ștefan Răzvan Bichir, comandant CSA Steaua

FOTO Imagini spectaculoase surprinse la noua arenă din Ghencea

  • Sursă foto: canpower.ro

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

Citește și alte știri despre Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.