Euro 2020

Declarații tari înainte de Belgia - Portugalia: „Îl știu pe de rost pe Cristiano Ronaldo. Eu am evoluat, el a stagnat”

Declarații tari înainte de Belgia - Portugalia: „Îl știu pe de rost pe Cristiano Ronaldo. Eu am evoluat, în timp ce el a stagnat”

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 26 June 2021

Belgia - Portugalia nu înseamnă doar ciocnirea golgeterilor Romelu Lukaku și Cristiano Ronaldo, care s-au duelat pentru titlul de capocannoniere în Serie A, ci și o provocare pentru Thibaut Courtois. 

Portarul Belgiei așteaptă liniștit și cu încredere confruntarea cu căpitanul campioanei europene, pe care susține că îl cunoaște ca pe propriile buzunare și că n-are secrete.

Courtois: „Știu unde cum și bate loviturile de la 11 metri”

"E mereu special să joc contra lui. Îl știu din perioada Atletico și l-am studiat atent, i-am analizat mișcările, unde lovește de obicei. Împreună cu staful naționalei, am revăzut și cum a executat ultimele 15 penaltyuri. Știu ce unghi să-mi aleg dacă va fi cazul, mă voi răzgândi doar dacă instinctul îmi va dicta pe moment altceva. Ronaldo e un fotbalist excelent, dar nu trebuie să ne concentrăm exclusiv asupra lui", a declarat pentru Mundo Deportivo uriașul dintre buturile „Dracilor Roșii”.

Courtois: „Păcat că acest derby e în optimi”

Courtois chiar l-a zgîndărit puțin de cel mai bun marcator din istoria Euro: „A rămas același jucător extraordinar pe care îl știam din LaLiga, când evolua la Real. E la acelați nivel, e adevărat foarte ridicat, dar nu a mai progresat. Timpul trecut a fost în favoarea mea, eu am crescut și am evoluat mai mult decât Cristiano

Îmi pare rău că acest meci se dispută atât de devreme și că unul dintre noi va merge în vacanță deja”.

VIDEO Ion Țiriac are o nemulțumire legată de EURO: „Ce facem, ne furăm căciula? Care Campionat European?”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.