Liga 1

Zi plină pentru FCU Craiova: antrenament dimineață, meci seara + probleme cu un jucător

+59 Foto
Craiova lui Adrian Mutu a avut azi dimineață un ultim antrenament înaintea primului meci-test din cantonament

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  sâmbătă, 26 iunie 2021

Craiova lui Adrian Mutu a avut azi dimineață un ultim antrenament înaintea primului meci-test, cu Hajduk Split, partidă care se va juca de la ora 18:30.

  • Corespondență GSP din Slovenia

Fiind doar câteva ore până la meci, ședința de pregătire a fost una destul de scurtă, mai puțin solicitantă. 

Accent pe atac și faze fixe

>

După încălzire, Adrian Mutu a pus la punct ultimele detalii pentru faza de atac, testând în mare jucătorii pe care probabil se va baza diseară

De asemenea, „Briliantul” a trecut și în rol de pasator pentru Claudiu Bălan, golgeterul echipei din sezonul trecut. Pe final de antrenament și-a pus jucătorii să execute câteva faze fixe. 

  • FOTO: GSP

Din nou probleme cu Diallo

După două zile în care părea să fie în regulă, Bradley Diallo, fundaș francez de 30 de ani, a acuzat din nou probleme musculare. Așa că după partea de încălzire, stoperul s-a antrenat separat, cu preparatorul fizic Roberto Berruero, colaborator al lui Adrian Mutu și la naționala U21 a României. 

Gremsl testat o repriză

Meciul de azi va fi un test important pentru Armin Gremsl (26 de ani), portarul venit în probe la Craiova, după experiența de la SKN St. Pölten. Goalkeeperul austriac va apăra porta Craiovei timp de o repriză în partida amicală cu Hajduk Split, locul 4 în ultimul sezon din Croația.

Citește și alte știri despre FCU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.