Liga 2

Cu ce „bijuterie” a apărut Rădoi la amicalul CSA Steaua - Clinceni » Bărbulescu: „L-am văzut cu maşina lui Batman”

CSA Steaua a pierdut meciul amical disputat astăzi împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 1-2. Selecționerul Mirel Rădoi a fost prezent în Ghencea. FOTO: Captură TV @Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 iunie 2021

CSA Steaua a pierdut meciul amical disputat astăzi împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 1-2. Selecționerul Mirel Rădoi a fost prezent în Ghencea. 

CSA Steaua s-a reunit și pregătește următorul sezon din Liga 2. Astăzi, pe terenul cu numărul 5 al Complexului din Ghencea, „militarii” au fost învinși de prim-divizionara Clinceni. Enceanu a semnat golul gazdelor, dintr-o lovitură liberă, în timp ce Cristi Gavra, aflat în probe la Academica, a înscris ambele goluri ale formației lui Ilie Poenaru.

Mașina lui Rădoi, subiect de glumă la CSA Steaua - Clinceni

La meci a asistat și Mirel Rădoi. Selecționerul și-a lăsat în parcare noul bolid, un Lamborghini Urus Mansory. Valentin Bărbulescu, căpitanul celor de la CSA Steaua, a remarcat acest lucru și stârnit zâmbetele tuturor celor prezenți, conform Telekom Sport: „L-am văzut înaintea meciului cu maşina lui Batman. Putea sa ne motiveze chestia asta”.

FOTO: Captură TV @Telekom Sport

218.000 de dolaricostă versiunea standard a Lamborghini Urus Mansory, fără dotări suplimentare. Costul bolidului poate ajunge până la jumătate de milion de euro

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.