Campionate

Cosmin Olăroiu, alături de Roberto Carlos, Deco și Trezeguet: „Ce prieteni grozavi!”

Roberto Carlos, fostul mare fotbalist brazilian, în prezent oficialul lui Real Madrid, a publicat o poză pe Instagram în care sunt prezente nume mari ale fotbalului, între care și românul Cosmin Olăroiu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 June 2021

Roberto Carlos, fostul mare fotbalist brazilian, în prezent oficialul lui Real Madrid, a publicat o poză pe Instagram în care apar nume mari ale fotbalului, între care și românul Cosmin Olăroiu.

„Sunt fericit alături de acești prieteni grozavi! Mulțumesc că-mi sunteți alături”, a scris pe rețelele de socializare fostul jucător de la Inter, Real Madrid sau Fenerbahce.

Lângă Roberto Carlos și Olăroiu, la masă sunt nume cu greutate, ca Deco, Kevin Kuranyi, Diego Costa, David Trezeguet, actorul Max Ryan sau consilierul pe probleme de sport din Dubai Imran Aljasmi.

Aceștia s-au întâlnit la un hotel de lux din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu l-a „antrenat” pe Roberto Carlos

În 2019, Oli l-a avut sub comandă pe Roberto Carlos la un meci demonstrativ. În cadrul partidei caritabile disputată pe stadionul lui Atletico Madrid, „Wanda Metropolitano”, Olăroiu i-a „pregătit” pe Ronaldinho, Carlos, Figo, Mutu sau Rădoi - detalii, pe larg, AICI.

CV Cosmin Olăroiu

  • 52 de ani
  • liber de contract din februarie
  • echipe antrenate: FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite, Jiangsu Suning
  • 17 trofee în palmares, între care campionatele cu FCSB și Jiangsu
  • semifinală de Cupa UEFA cu FCSB în 2006, eliminat dramatic de Middlesbrough, 3-4 la general - cea mai mare performanță atinsă de o echipă de club din România după 1989
  • finală Champions League Asia cu Al Ahli Dubai, 2015, 0-0, 0-1 contra lui Guangzhou Evergrande

Cosmin Olăroiu, detaliu neștiut: „M-a chemat președintele Federației Chineze și am avut o discuție cu el”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.