Liga 1

Omrani, gol senzațional în amicalul CFR Cluj - Dinamo Moscova! Echipa folosită de Marius Șumudică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 June 2021

CFR Cluj a câștigat amicalul cu Dinamo Moscova, ocupanta locului 7 în ultimul sezon din Rusia, scor 1-0. Billel Omrani (28 de ani) a marcat golul victoriei.

  • CFR Cluj debutează în preliminariile Ligii Campionilor împotriva lui Borac Banja, campioana Bosniei. Manșa tur este programată marți, 6 iulie. Returul este o săptămână mai târziu, pe 13 iulie. 

Marius Șumudică a intrat în linie dreaptă înaintea debutului oficial și a testat o echipă apropiată de cea standard. Adversara de astăzi a fost Dinamo Moscova, o echipă cotată la 64 de milioane de euro. 

Billel Omrani, gol superb în CFR Cluj - Dinamo Moscova

Unicul gol al partidei a fost marcat de Billel Omrani, în minutul 39. Atacantul francez a fost atent pe o degajare a lui Sandomierski, a profitat de ieșirea neinspirată a portarului advers și a șutat plasat de la 25 de metri. Mingea a lovit bara transversală, apoi a trecut linia porții.

Echipa de start a celor de la CFR Cluj: G. Sandomierski - M. Susic, R. Bouhenna, M. Cestor, M. Camora (cpt.) - C. Deac, J. Rodriguez, R. Sigurjonsson - V. Costache, B. Omrani, A. Păun
Au intrat pe parcurs: Debeljuh, Hoban și Chipciu

Rezultatele înregistrate de CFR Cluj în cantonamentul din Austria:

  • CFR Cluj - Wels 4-0 
  • CFR Cluj - Ludogoreț 1-1 
  • CFR Cluj - Academia Puskas 0-1 
  • CFR Cluj - Dinamo Moscova 1-0

VIDEO Corespondentul GSP.RO în Austria, detalii despre comportamentul lui Șumudică: „Se bazează mult pe talentul actoricesc, pe prezența scenică”

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.