Liga 1

Încă un transfer la Farul: come-back important pentru echipa lui Hagi

Bradley de Nooijer revine la clubul lui Hagi

Articol de Otilia Cristea  —  duminică, 27 iunie 2021

Olandezul Bradley de Nooijer (23 de ani) revine în România și e parte din campania de achiziții cu care Gică Hagi vrea să transforme Farul într-una dintre forțele campionatului. 

Împrumutat la începutul acestui an în Ucraina, la Vorskla Poltava, de Nooijer a revenit în România, fiind prezentat deja în culorile „marinarilor”.

Bradley de Nooijer a ajuns în cantonament! Fundașul stânga a revenit după împrumutul în Ucraina”, a anunțat clubul Farul pe Facebook. 

Bradley de Nooijer

Bradley de Nooijer a venit la Constanța în 2017. Crescut la juniorii lui Sparta Rotterdam, de Nooijer a evoluat în Olanda doar pentru FC Dordrecht, până să fie achiziționat de gruparea patronată de Gică Hagi. În tricoul dobrogenilor, fundașul stânga a cucerit Cupa și Supercupa României, ambele în 2019.

FARUL CONSTANȚA

  • Antrenor: Gică Hagi (nou)
  • VENIRI: Mihai Aioani (Chindia), Adrian Petre (UTA Arad)
  • REVENIRI: Neciu (U Cluj), Perju (Buzău), Leca (Farul), D. Mureșan (Aerostar), Agachi (Farul), M. Dulca (Farul), Dur-Bozoanca (Farul), Tordai (Fehervar), De Nooijer (Vorskla Poltava)
  • PLECĂRI: R. Benzar (Lecce), A. Crăciun (Honved), Jo Santos (liber), Marquinhos (liber), Babunski (liber), Tsoumou (liber), P. Iacob, M. Dulca, Căpușă, Căbuz, Haită, Matiș (toți la Chindia)

Citește și alte știri despre Farul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.