Euro 2020

Ușor, că se ia vopseaua! Cum s-au distrat vedetele Franței la antrenamentul de pe „Arcul de Triumf”

+7 Foto
Franța s-a antrenat pe stadionul „Arcul de Triumf” / Twitter.com/equipedefrance

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 June 2021

Naționala Franței pregătește la București meciul cu Elveția de luni, din optimile de finală ale EURO 2020. Campioana mondială en-titre a efectuat un nou antrenament în Capitală, desfășurat pe stadionul „Arcul de Triumf”.

  • Meciul dintre Franța și Elveția va avea loc luni, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe GSP.RO.

Micuța arenă finalizată în acest an n-a fost încă inaugurată, dar a servit drept bază de antrenament pentru naționalele venite la București pentru EURO. A fost și cazul Franței, selecționata lui Didier Deschamps antrenându-se pe arena de lângă „Mănăstirea Cașin”. 

+7 Foto
Franța s-a antrenat pe stadionul „Arcul de Triumf” / Twitter.com/equipedefrance

Pagina de Twitter a selecționatei „cocoșului galic” a publicat câteva imagini, dar și un scurt video cu antrenamentul derulat la București. Pe imagini se poate observa cum, într-un moment de respiro, trei dintre vedetele francezilor se distrează de minune la jocul „Perețelul”.

>

Francezii continuă să critice și să ironizeze Bucureștiul

Francezii nu se simt bine la București. După Budapesta și Munchen, unde au jucat în grupa F, „cocoșii” sunt nemulțumiți de ce au găsit în Capitală. Și ziariștii sosiți cu ei, la fel. A doua zi la rând în care mai mult critică. În special „L'Équipe”.

În ediția de sâmbătă, reporterii cotidianului sportiv parizian au scris că „les Bleus” nu se pot reface aici înaintea meciurilor eliminatorii, pentru că e gălăgie la Hilton Athenee Palace (vineri seară, era o petrecere de sfârșit de an a studenților) și pentru că stabilimentul e plasat în centru și e trafic intens. „Acest hotel nu e atât de eficient pentru recuperare”, au conchis ei, văzând și „o lipsă de confort evident” la etajul în care au avut acces.

>

Citește și alte știri despre EURO 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.