Euro 2020

Scandal imens la Euro: „E o crimă gravă! Poliția trebuie să intervină urgent”

Luis Enrique, 51 de ani, selecționerul Spaniei, îndeamnă poliția să ia atitudine, după ce atacantul ibericilor, Alvaro Morata (28), a fost abuzat pe durata Euro 2020.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 June 2021

Luis Enrique, 51 de ani, selecționerul Spaniei, îndeamnă poliția să ia atitudine, după ce atacantul ibericilor, Alvaro Morata (28), a fost abuzat pe durata Euro 2020.

  • CONTEXT: Internaționalul spaniol Alvaro Morata s-a plâns că suporterii l-au atacat pentru lipsa de eficacitate: „Mi-au urat și să-mi moară copiii. Trebuie să existe totuși niște limite” - detalii, pe larg, AICI.

„Ce se întâmplă e destul de grav încât poliția să intervină! E o crimă gravă! Insultarea familiei sale e o problemă serioasă care trebuie tratată de autorități. Și tratată urgent, așa cum trebuie. Vorbim despre soția și copiii lui”, a declarat Enrique, citat de publicația The Guardian.

„Suntem toți obișnuiți cu criticile și le acceptăm, dar nu tolerăm amenințările! Mai ales la adresa copiilor”, a spus și colegul lui Morata, Koke.

Alvaro Morata, victima amenințărilor la Euro 2020

Trei apariții la Euro, un singur gol înscris, un penalty ratat. Acesta este bilanțul lui Alvaro Morata la finalul fazei grupelor. Pentru pătimașii suporteri ai naționalei Spaniei mult prea puțin. Aceștia nu i-au iertat atacantului forma slabă și l-au bombardat pe rețelele de socializare.

După 1-1 cu Polonia n-am putut dormi. A fost și adrenalina, și acel penalty ratat, dar și tratamentul la care m-au supus fanii în mediul online.

Îi înțeleg pe suporteri că nu marchez. Sunt primul care s-o recunoască. Dar puneți-vă în locul meu. Am primit amenințări, mi-a fost insulată familia, mi-au urat să-mi moară copiii. Abia după ce se întâmplă o tragedie, toată lumea scrie: «Da, a fost un băiat bun»

Alvaro Morata - atacant Spania

Alvaro Morata trece printr-un calvar la Euro

„Optimile” Euro 2020 - tabloul complet:

  • Țara Galilor - Danemarca 0-4
  • Italia - Austria 2-1
  • Olanda - Cehia 0-2
  • Belgia - Portugalia (duminică, 27 iunie, ora 22:00, Sevilla)
  • Croația - Spania (luni, 28 iunie, ora 19:00, Copenhaga)
  • Franța - Elveția (luni, 28 iunie, ora 22:00, București)
  • Anglia - Germania (marți, 29 iunie, ora 18:00, Londra)
  • Suedia - Ucraina (marți, 29 iunie, ora 22:00, Glasgow)

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.