Liga 1

Rămâne Florin Tănase la FCSB? Salariul uriaș pe care Gigi Becali i l-ar oferi: „Cel mai tare contract din România”

Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 iunie 2021

Florin Tănase (26 de ani) a fost cel mai important jucător de la FCSB în sezonul recent încheiat, iar atacantul ar putea prinde un transfer în străinătate.

Jucătorul pe care Gigi Becali cere 5 milioane de euro e pe lista unui club din zona Golfului, însă, pentru moment, discuțiile nu avansează.

„Florin Tănase nu e disperat să plece de la FCSB!”

Giovanni Becali, impresarul jucătorului, care a marcat de 24 de ori în sezonul trecut, spune că acesta nu este dornic să plece cu orice preț și ar putea continua la FCSB pe un salariu mai mare decât cel pe care îl are acum, 17.000 de euro pe lună.

„Florin Tănase e unul din căpitanii echipei și vorbește direct cu Gigi. Tănase are acest privilegiu de a vorbi direct cu patronul. 

Dacă pentru Tănase nu va fi o ofertă ca lumea, cred ca ar fi civilizat şi logic să rămână, să îşi prelungească înțelegerea și să ia probabil cel mai tare contract din România.

Nu e disperat, că ne spune nouă. Dacă e oferta bună pentru club, o acceptăm fără probleme. Dar nu e musai să plece pentru că are un contract bun la Steaua”, a spus Giovanni Becali pentru as.ro.

5.000.000 €este cota de piață a lui Florin Tănase, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

1.500.000 €a plătit FCSB pentru Tănase celor de la Viitorul, în august 2016

Gigi Becali i-a promis un salariu uriaș

Gigi Becali anunța în ianuarie că se gândește să îl țină în continuare pe Tănase la FCSB: „Eu am tineri de 15, 16, 17 ani care vor veni în continuu. Simt că vor fi fotbaliști mari. Problema e că trebuie să îmbin, nu poți să îi dau pe toți de 23 și 24 de ani și să rămân doar cu tinerii. Trebuie maturitate, experiență, ca să iei campionatul. 

Tănase, de exemplu. Dacă văd că are oferte și merge la echipe mici, îi zic «bă Tănase, ia vino mă tată încoace. Cât ai tu salariul? Ia 30.000. Sau 35.000 euro pe lună, rămâi la mine». De un Tănase ai nevoie neapărat”.

VIDEO  Dan Petrescu recunoaște discuțiile cu Gigi Becali pentru a prelua FCSB: „Care-i problema? Sunt antrenor liber, fac ce vreau!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.