Euro 2020

Un suporter a pătruns pe teren la Franța - Elveția! Ce tricou purta + Imaginile surprinse pe Arena Națională

+18 Foto
FOTO PRINCIPALĂ: Getty

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cristi Preda (foto)  —  luni, 28 iunie 2021

EURO 2020. În minutul 37 al meciului Franța - Elveția, la 0-1 pentru oaspeți, meciul a fost oprit pentru câteva zeci de secunde din cauza unui suporter care a pătruns pe gazon.

Fanul a plecat din zona rezervată francezilor, peluza I nord, îmbrăcat într-un tricou mai vechi al naționalei Moldovei. Stewarzii l-au îndepărtat rapid pe suporter de pe gazon, vreme în care cele două formații au improvizat o pauză de hidratare.

  • FOTO: Andrei Crăițoiu, Cristi Preda & Guliver/Getty Images

În zona VIP a Arenei Naționale asistă la meciul din această seară cunoscuta actriță Mélanie Page, alături de soțul Nagui Fam, prezentator TV, dar și președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet.

Euro 2020. S-au vândut toate biletele la Franța - Elveția

București, sold-out! Meciul de la București din optimile de finală, Franța - Elveția, se dispută cu 50% din capacitatea arenei. Cea mai mare asistență de la începutul pandemiei.

25.000 de tichete au fost scoase la vânzare, ultimele dintre ele, mai bine de jumătate, exclusiv pentru persoanele care s-au vaccinat cu ambele doze.

Azi, după prânz, site-ul oficial al UEFA, platforma online de unde se puteau achiziționa tichete, după un proces extrem de riguros, a postat anunțul „sold-out”, în dreptul confruntării dintre Franța și Elveția.

Atmosferă senzațională la București, în ziua meciului Franța - Elveția

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.