Liga 1

Tirol - CS Universitatea Craiova 1-3 » Remontada oltenească în cantonamentul din Austria!

CS Universitatea Craiova dispută un meci amical împotriva lui Tirol, locul 6 în ultimul sezon din Austria.

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 29 iunie 2021

CS Universitatea Craiova a oferit o remontada la prima victorie a verii în stagiul din Austria, 3-1 cu Swarowski Tirol, după ce a fost condusă la pauză.

CS Universitatea Craiova a bifat prima victorie a cantonamentului estival, după ce a revenit în repriza secundă. A învins-o cu 3-1 pe Swarowski Tirol, locul 6 în ultima ediție a campionatului austriac.

CS Universitatea Craiova, victorie în cantonamentul din Austria

Elevii lui Marinos Ouzounidis au început slab meciul, Renny Smith (20) fructificând un contraatac la care apărarea alb-albaștrilor a fost făcută șah-mat, după ce trei olteni au fost depășiți prin dribling. Autorul golului a îndeplinit o simplă formalitate. A fost semnalul care i-a trezit pe craioveni. 

Cicâldău putea egala situația, în minutul 27, doar că nu a punctat la o dublă oportunitate. Nici Koljic (47) nu s-a lipit la gol dintr-o poziție bună. Bălașa (58) a dat alarma remontadei, când a deviat cu capul un șut-centrare al lui Nistor.

Din acest moment, jocul a fost total la discreția românilor. De-abia intrat pe teren, Markovici (68) a înscris, din două încercări de șut, iar aproape de final Ofosu (87) a concretizat o lansare a lui Pigliacelli. 

FINAL  » Tirol - CS Universitatea Craiova 1-3

  • Au marcat: Smith 20 / Bălașa 58, Markovic 68, Ofosu 87

S-a terminat partida!
min.87, GOL CSU Craiova, 1-3: Ofosu stabilește scorul final.
min. 68, GOL CSU Craiova, 1-2: Jovan Markovic, scăpat din marcaj în centrul careului advers, înscrie din a doua tentativă.
min. 58, GOL CSU Craiova: Mihai Bălașa egalează. Fundașul central a deviat cu capul un șut-centrare al lui Dan Nistor.
min. 47: Elvir Koljic, introdus în locul lui Baiaram, ratează o șansă imensă. Din 10 metri, trage mult pe lângă poartă.
A început repriza secundă! 

S-a încheiat prima repriză! 
min. 27: Alexandru Cicâldău irosește o dublă oportunitate. Pătrunde în careu, șutează de la aproximativ 10 metri, dar portarul respinge. Mingea ajunge tot la mijlocașul oltenilor. Nici execuția din 6 metri nu intră în poartă. 
min. 20, Gol Tirol, 1-0: Renny Smith fructifică un contraatac al austriecilor. Apărarea Craiovei a fost făcut șah-mat la marginea careului. 3 olteni au fost depășiți prin driblind, apoi mingea a ajuns la 6 metri, în fața porții goale, de unde Smith a trimis simplu. 
A început partida!!

CS Universitatea Craiova: David Lazar - Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Vătăjelu - Mateiu, Cicâldău, Nistor - Cîmpanu, Baiaram, Ivan
Antrenor: Marinos Ouzounidis

Tirol: Oswald - Kock, Behounek, Awoudja, Klassen - Nachberger, Smith, Celic, Petsos - Kerber, Wallner
Antrenor: Thomas Silberberger

Bursa transferurilor la CS Universitatea Craiova

  • Antrenor: Marinos Ouzounidis (confirmat)
  • VENIRI: Lazar (Astra), Marieș (Recea), D. Rusu (liber), Conte (Beitar Jerusalem), V. Găman (Astra)
  • REVENIRI: Al. Manea (ASU Poli), Borța (Chiajna), Markovici (Clinceni), Al. Popescu (ASU Poli), St. Drăghici (FC Argeș), Gustavo (Ajman Club), Ivanov (FC Voluntari), M. Șerban (CS Mioveni)
  • PLECĂRI: Acka (Kiryat), Bărbuț (Sepsi), Al. Tudorie (Arsenal Tula), Mamut (Zapresici), Camara (Jagiellonia), M. Șerban (Chindia), M. Roman (liber), Burlacu (liber), Marinescu (liber)

VIDEO Sorin Cârțu știe ce i-a lipsit Craiovei pentru a lua titlul: „Am fi luat măcar un campionat în perioada asta”

>

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.