Liga 1

„Mă simțeam ca într-o cușcă, beam zilnic două sticle de vin, dar nu caut scuze” » Marius Onofraș, dezvăluiri brutale din perioada FCSB

Marius Onofraș (primul din stânga) a făcut dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 iunie 2021

Marius Onofraș (40 de ani), fost fotbalist important în Liga 1, campion alături de Unirea Urziceni în 2009, a făcut dezvăluiri de impact în direct la GSP Live, la emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Scurta perioadă petrecută la FCSB (pe atunci Steaua), în sezonul 2010-2011,  l-a afectat serios pe Marius Onofraș. Ignorat de Gigi Becali și exilat la „satelit”, atacantul ajunsese captiv la roș-albaștri: antrenorii nu-l băgau în seamă la antrenamente, iar patronul nici măcar nu discuta cu el. 

Impactul momentului a fost unul dur pentru Onofraș, care, timp de câteva luni, și-a găsit refugiul în alcool! Visul copilăriei, acela de a evolua pentru cea mai titrată echipă a României, avea să fie spulberat de capriciile patronului Gigi Becali și „iadul” instaurat de acesta în club.

Dezvăluiri brutale ale lui Marius Onofraș despre calvarul trăit la FCSB: „Ajunsesem să beau după fiecare antrenament”

Ajunsesem să beau după fiecare antrenament câte două beri și două sticle de vin. Beam aproape în fiecare zi, timp de trei luni. A fost o chestie de moment, pe care ulterior am depășit-o. 

Se adunaseră foarte multe lucruri negative, atât financiar, cât și sportiv. Eram încărcat, nu mai reușeam să mă descarc psihic, chiar dacă soția era cu mine. Nu mai reușeam să-mi revin. Era greu să te duci la antrenament fără să fii băgat în seamă”. 

1 trofeua câștigat Onofraș la FCSB: Cupa României după o finală cu Dinamo, scor 2-1

Marius Onofraș: „Mă simțeam ca într-o cușcă”

„Mi-am asumat și acest lucru, am ajuns într-un moment târziu al carierei mele la Steaua. Dacă ajungeam prin 2000, când am fost în probe, poate altfel reușeam să mă adaptez. Tot timpul a fost presiune la Steaua, era dificil din punct de vedere mental, dar a fost numai vina mea fiindcă n-am reușit să mă impun. (...) Mă simțeam ca într-o cușcă, nu mai eram eu. Dar nu caut scuze”, a spus Marius Onofraș, în direct la GSP Live. 

Marius Onofraș a făcut dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB

2 goluriîn 14 partide a reușit Marius Onofraș la FCSB, în toate competițiile

Marius Onofraș a jucat de-a lungul carierei pentru Poli Iași, FC Brașov, Unirea Urziceni, FCSB, Khazar Lankaran, CSMS Iași, Dacia Unirea Brăila și Bradu Borca.

Citește și alte știri din emisiunile GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.