Euro 2020

Ovidiu Hațegan, rezervă la „sfertul” Elveția - Spania! Euro 2020 s-a terminat și pentru el, și pentru Kovacs!

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 30 iunie 2021

„Centralul” arădean Ovidiu Hațegan, 41 de ani pe 14 iulie, nu va mai arbitra la acest Euro 2020. Va rămâne cu două meciuri conduse, la fel ca la CE 2016. La debut, Istvan Kovacs (36 de ani) a avut o singură partidă la centru. 

Aflat la al doilea Euro, Ovidiu Hațegan nu reușește să depășească numărul meciurilor arbitrate la un turneu final. În 2016, a avut două, ambele în grupe. La fel și acum! Pentru el, și actuala competiție se apropie de sfârșit.

Ovidiu Hațegan, trei jocuri ca rezervă la EURO 2020

În urmă cu cinci ani, la debutul său la CE, "centralul" arădean a condus Polonia - Irlanda de Nord (1-0, în seria C) și Italia - Irlanda (0-1, E). Atât. În 2021, a fost delegat la Polonia - Slovacia (1-2, E) și la Italia - Țara Galilor (1-0, A). În fiecare a eliminat câte un jucător (polonezul Krychowiak și galezul Ampadu), primele cartonașe roșii de la acest Euro.

Aproape sigur, Hațegan nu va mai fi la centru la Euro 2020. A primit un "sfert" ca al 4-lea oficial la Elveția - Spania (arbitrează Michael Oliver). După ce mai fusese rezervă și la Portugalia - Franța (2-2, F) și Țara Galilor - Danemarca (0-4, "optimi").

Istvan Kovacs a părăsit întrecerea după faza grupelor. A arbitrat o singură dată, la Macedonia de Nord - Țările de Jos (0-3, C), și a fost rezerva lui Hațegan la Polonia - Slovacia.

Euro la indigo » Robert Niță a recreat golul lui Zinchenko din meciul cu Suedia

>

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.