Liga 1

Rapid a adus un campion al României! Șumudică îi ajută pe giuleșteni

Carnat, în acțiune într-un meci cu AS Roma // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 iunie 2021

Rapid l-a prezentat oficial în această seară pe Nicolae Carnat (23 de ani), fotbalist adus de la CFR Cluj.

UPDATE 21:55 / Rapid l-a prezentat pe Carnat

Rapid l-a prezentat oficial pe Nicolae Carnat. Marius Șumudică, antrenorul campioanei României, își ajută echipa de suflet și și-a dat acceptul pentru transfer.

„E o realizare transferul la Rapid, mă bucur că echipa a revenit în Liga 1 și sper să reușim să facem lucruri frumoase în noul sezon, să îi facem fericiți pe suporteri. Pe suporteri i-am urmărit mereu cu plăcere pe rețelele de socializare și abia aștept să joc pe noul Giulești, cu ei în spate.

Am multe de învățat și de dovedit, și de aceea am venit aici, deoarece, împreună cu noii mei coechipieri, vreau să realizăm obiective mărețe. Am urmărit parcursul Rapidului din Liga 4, e o performanță foarte mare că a revenit în prima ligă. Sper să ajungem cât mai sus în acest sezon, chiar și în play-off”, a spus Carnat, la prezentarea oficială. 

Nicolae Carnat, prezentat la Rapid

Știrea inițială: 

Rapid aduce jucători de la CFR Cluj

După Alexandru Albu, Claudiu Belu-Iordache și Ljuban Crepulja, nou-promovata l-ar putea aduce și pe Nicolae Carnat, jucător cu profil ofensiv, al cărui post de bază este aripă dreapta.

Rapid, aproape să-l aducă pe Nicolae Carnat de la CFR Cluj

Alb-vișiniii negociază împrumutul jucătorului, conform sport.ro, care notează că acordul este aproape. Carnat ar urma să evolueze la Rapid timp de un an, sub formă de împrumut, iar giuleștenii ar primi opțiunea de a-l achiziționa definitiv în schimbul a 100.000 euro.

Carnat, jucător cu 15 meciuri în tricoul campioanei României, în care nu a contribuit decisiv la vreun gol, a fost crescut de Academia Gheorghe Hagi, înainte de a petrece 3 ani și jumătate în Academia celor de la Wolverhampton. Acesta mai are în CV echipele Esbjerg, Dunărea Călărași și Sepsi OSK.

Carnat, în schimbul căruia CFR Cluj a plătit 100.000 de euro către Sepsi OSK, a jucat la echipa covăsneană între ianuarie 2019 și octombrie 2020, perioadă în care a adunat 8 goluri și 3 pase decisive.

400.000 euroeste cota de piață a lui Carnat, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.