Liga 1

În plin haos, Dinamo primește și o veste bună » 240.000 de euro virați astăzi, pentru a evita dezastrul

Dinamo a achitat astăzi datorii în valoare de 240.000 de euro. Plățile erau urgente, pentru a nu avea probleme cu licența de Liga 1.

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 30 iunie 2021

Dinamo a achitat astăzi datorii în valoare de 240.000 de euro. Plățile erau urgente, pentru a nu avea probleme cu păstrarea licenței de Liga 1. 

Comitetul Executiv al FRF a sărit în ajutorul cluburilor cu probleme. La finalul lunii februarie au fost aduse modificări în regulamentul de licențiere. Un procent de 15% din datoriile existente la finalul anului 2020 a  putut fi amânat până pe 30 iunie. Termenul limită a fost astăzi, iar Dinamo a fost obligată să achite restanțele respective.

Dinamo a mai trecut un hop: păstrează licența pentru Liga 1

Din informațiile Gazetei, fanii-finanțatori din DDB au achitat astăzi suma de 240.000 de euro. A fost plătită inclusiv o datorie către atacantul Adam Nemec, în valoare de 15.000 de euro.

Problema obținerii licenței a fost depășită, dar Dinamo nu știe în ce formulă se va prezenta la startul sezonului. Clubul e în insolvență, jucătorii sunt în grevă și au boicotat amicalul de joi, contra celor de la Unirea Slobozia, iar antrenorul Dusan Uhrin e pe cale să renunțe. 

„Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem. Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!”, a spus Uhrin, conform AS. 

VIDEO Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.