Euro 2020

Scandal după eliminarea de la Euro » Cel mai slab jucător al echipei își atacă selecționerul: „Suntem praf de 3 ani!”

Zlatko Dalic e atacat de Ante Rebic, după eliminarea de la Euro. Foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 iunie 2021

Croatul Ante Rebic (27 de ani) a lansat un atac dur asupra selecționerului Zlatko Dalic (54) după eliminarea Croației de la EURO 2020.

Croația, vicecampioana mondială în 2018, a fost eliminată de Spania în optimi, scor 3-5 după cele două reprize de prelungiri.

Eliminarea l-a lăsat cu un gust amar pe Ante Rebic, atacantul care aparține de AC Milan. Acesta a transmis cuvinte grele pe contul personal de Instagram, aparent adresate selecționerului Zlatko Dalic, pe care-l arată cu degetul că nu a scos rezultatele pe care talentata generație croată le-ar fi putut obține.

Ante Rebic pune tunurile pe Zlatko Dalic, selecționerul Croației: „Suntem praf de 2-3 ani!”

„În cele din urmă, nu contează cine este vinovatul, adevărul este că am fost praf în ultimii 2-3 ani. Îmi pare rău că nu am avut pe cineva care să conducă cum trebuie această generație talentată, cu geniile L și M (n.r. - Luka Modric și Mateo Kovacic), să facă mai mult la acest turneu final”, a scris Rebic.

La scurt timp după ce a postat mesajele de revoltă, Rebic și-a dezactivat contul de Instagram, dar nu înainte de a provoca un scandal de amploare în Croația.

Ante Rebic a cedat nervos // sursă capturi: sportske novosti

Culmea, Ante Rebic a fost printre cei mai slabi jucători de la EURO în faza grupelor. WhoScored i-a oferit rantingul mediu de 5.96 pentru prestațiile sale din grupe, cel mai mic dintre toți jucătorii care au ajuns în optimi!

47 de meciuria jucat Croația sub comanda lui Zlatko Dalic, câștigând 23 dintre acestea

3 goluria marcat Rebic pentru Croația, în 42 de meciuri

Ante Rebic, în Anglia - Croația 1-0 // foto: Guliver/gettyimages

Mai multe știri de la EURO 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.