Liga 1

Omul din umbră care se implică la Dinamo » El l-a propus pe Iuliu Mureșan

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 01 iulie 2021

Iuliu Mureșan ar putea fi numit în cel mai scurt timp administrator special al clubului Dinamo, iar  administratorul judiciar antamat este Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo e aproape să bifeze o mutare total surprinzătoare. Iuliu Mureșan, fostul președinte al lui CFR Cluj, e la un pas să bată palma cu echipa ce tocmai a solicitat intrarea într-o nouă insolvență.

Ultima oară la Hermannstadt, unde a bifat o experiență deloc fructuoasă, Muri își pregătește atent pașii pentru sosirea la Dinamo, unde ar veni pe postul de administrator special. 

Din informațiile GSP.ro, acesta face deja planuri pentru Dinamo: discută cu persoane din fotbal ca și cum ar fi deja șeful clubului! În acte, Iuliu Mureșan ar urma să ocupe funcția de administrator special.

Nicolae Badea se implică la Dinamo

Din informațiile Gazetei Sporturilior, Nicolae Badea, fostul acționar și președinte al CA, s-a implicat în rezolvarea problemelor și a dat o mână de ajutor.

Se pare că Badea a fost cel care le-a propus conducerii DDB și celor de la Dinamo să-i aducă pe Mureșan și pe Răzvan Zăvăleanu, iar propunerea lui este aproape de a se materializa.

Jucătorii lui Dinamo refuză să joace în meciurile de verificare

Fotbaliștii „câinilor” au dat informații despre situația din cadrul lotului. „Ne-am antrenat și ieri, ne antrenam zilnic. Nu s-a pus niciodată problema să nu ne antrenăm. Însă de jucat, nu știm încă ce decizie se va lua”, au spus fotbaliștii pentru Gazetă. 

Boardul DDB le-a transmis fanilor în urmă cu o săptămână că săptămâna aceasta va intra un salariu. Acum, din cauza insolvenței, DDB-ul le-a transmis că administratorul judiciar va decide ce se întâmplă, că trebuie achitată o restanță pentru licență și că trebuie să aștepte o tranșă din drepturile TV, care va intra pe 15 iulie.

Acela, se pare, că a fost momentul în care jucătorii au răbufnit și au decis să nu joace în cele două partide de verificare.

Dacă există discuții, îmi sunt total exterioare, și cred că așa și trebuie să fie. Nu suntem în niciun caz un «tandem», chiar dacă la CFR colaborarea noastră a fost în general bună, iar domnul Mureșan este un profesionist respectat
- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

6 milioane de euroeste cuantumul datoriilor dinamoviștilor, la finele lui 2020, conform Ministerului Finanțelor. Ioan Andone vorbea chiar de o datorie mai mare, de peste 7 milioane de euro

12 trofeea cucerit Mureșan la CFR Cluj, între care 5 titluri de campion, de trei ori ajungând în grupele Champions League

Ce a spus Iuliu Mureșan:

  • „Într-adevăr am fost contactat de Dinamo, aștept să se clarifice anumite lucruri, nu îmi e frică să preiau acest club, cu siguranță îl pot scoate din insolvență"
  • „Problema este pe parte sportivă și evident că așteptăm anumite clarificări cu privire la această problemă, cu transferurile. E clar că, pentru oricine, Dinamo este un club cu notorietate, un club pe care nu e ușor să-l refuzi"
  • „Așteptăm să punem anumite lucruri la punct, să vedem de unde plecăm, și dacă lucrurile vor fi în ordine, cu siguranță voi fi alături de ei"

VIDEO Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.