Liga 1

Sepsi - Krasnodar 2-1 » Formația lui Leo Grozavu, victorie impresionantă împotriva unei echipe de Liga Campionilor! Vezi toate golurile

+31 Foto
Sepsi Sf. Gheorghe dispută un meci amical în compania lui FK Krasnodar, ocupanta locului 10 în ultimul sezon din Rusia.

Articol de Vlad Nedelea, Bogdan Sorocan (video)  —  joi, 01 iulie 2021

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FK Krasnodar, scor 2-1, în cel mai tare amical al cantonamentului din Austria.

FK Krasnodar a participat sezonul trecut în grupele Ligii Campionilor și are în lot jucători plătiți cu salarii de 3 milioane de euro, cum este cazul francezului Remy Cabella. Rușii au contat doar în primele 20 de minute, când au reușit și golul. Magomed Suleymanov a câștigat duelul cu Dimitrov și a trimis din cădere, de la 6 metri de poartă.

>

Sepsi, victorie în amicalul cu Krasnodar 

Sepsi a preluat apoi controlul. Reușita de 1-1 a fost superbă. Chunchukov, atacantul adus de la Clinceni, a pasat cu călcâiul, la 16 metri, pentru Bărbuț. Mijlocașul covăsnenilor a plasat perfect mingea, cu stângul, la colțul lung.

>

Ocaziile au curs la poarta rușilor, iar golul victoriei a venit în minutul 60. Ștefănescu a centrat din flancul stâng, Chunchukov s-a demarcat inteligent la colțul scurt și a reluat imparabil. 

>

FINAL  » Sepsi - FK Krasnodar 2-1

  • Au marcat: Bărbuț 29, Chunchukov 60 / Suleymanov 17

S-a terminat partida!
min. 83: Ocazie imensă de gol a lui Tamaș. Dumiter găsește o pasă filtrantă și îl lasă singur cu portarul. Șutul este respins cu dificultate.
min. 63: Leo Grozavu mută masiv. Intră Dumiter, Denis Ispas, Sousa și Eder. Au ieșit Vașvari, Tincu, Chunchukov și Ștefănescu
min. 60, Gol Sepsi, 2-1: Ștefănescu centrează din flancul stâng. Chunchukov se demarcă inteligent și reia în plasă, de la prima bară.
min. 52: Partida a fost întreruptă câteva zeci de secunde. Tonny Vilhena, de la Krasnodar, s-a repezit spre arbitru, nemulțumit de o decizie. Conflictul a fost aplanat de Achahbar
A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză!
min. 34: Bărbuț este din nou aproape de gol. Pressing-ul execitat de Aganovic a dat roade. Mingea a fost recuperată în treimea adversă, dar șutul a fost prins de portarul lui Krasnodar. 
min. 29: Gol Sepsi, 1-1: Chuchunkov îi scoate mingea la marginea careului de 16 lui Bărbuț. Mijlocașul covăsnenilor șutează cu stângul, la colțul lung

min. 17: Gol Krasnodar, 0-1: Cabella pasează în fața porții, iar Suleymanov înscrie de lângă Dimitrov.  

min. 15: Prima mare ocazie! Mitrea bâlbâie o minge, Cabella recuperează, pasează la Suleymanov, dar acesta trage cu exteriorul, puțin pe lânbă vinclu.
A început partida!

VIDEO Sepsi a ieșit la încălzire

>

Sepsi: Niczuly - R. Dimitrov, B. Mitrea, Tincu, M. Ștefănescu - Fofana, Vașvari - Bărbuț, Aganovic, Golofca - Chunchukov 
Rezerve: Began, Szanto, Gedo - H. Sousa, N. Păun, G. Dragomir, Dumiter, Achahbar, E. Gonzales, V. Mitrea, Dumitrescu, N. Tamaș, I. Fulop, D. Ispas, Ashkovski, Csiszer 
Antrenor: Leo Grozavu

Krasnodar: Gorodov - Chernov, Sorokin, Martynovich, Gazinsky, Vilhena, Spertsyan, Suleymanov, Cabella, Ionov 
Rezerve: Agkatsev, Kogarev - Kaio, Stotsky, Chemikov 
Antrenor: Viktor Goncharenko 

Bursa transferurilor la Sepsi

  • Antrenor: Leo Grozavu (confirmat) 
  • VENIRI: Bărbuț (U Craiova), Began (Călărași), Golofca (CFR Cluj), Sousa (Astra), Ashkovski (FC Botoșani), Chunchukov (Slavia Sofia), Botorok (Csikszereda)
  • REVENIRI: Vl. Mitrea (Petrolul), Fejer (Nyíregyház)
  • PLECĂRI: Safranko (Sundowns), Bouhenna (CFR Cluj), Rapp (Vaduz), Bajrovici (Chania), Fejer (Nyíregyház), L. Fulop (Ac. Puskas), Golofca (CFR Cluj), Petrila (CFR Cluj), Nouvier (Jeunesse Esch), J. Fernandez (liber), Gal-Andrezly (liber), Markovici (liber), Purece (liber), L. Kovacs (liber)

VIDEO Sepsi, victorie în primul amical al verii

>

Citește și alte știri despre Sepsi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.