Euro 2020

Ungaria, în alertă! Antrenorul propus în locul lui Rădoi: „Am ofertă pe masă!”

Marco Rossi (56 de ani), selecționerul Ungariei, spune că a primit o ofertă importantă din partea unei alte echipe naționale.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 iulie 2021

Marco Rossi (56 de ani), selecționerul Ungariei, spune că a primit o ofertă importantă din partea unei alte echipe naționale. 

Ipoteza lansată de Mircea Lucescu a iscat multe controverse. La o săptămână distanță, Marco Rossi reaprinde imaginația fanilor. Fără a da nume, antrenorul italian admite că are pe masă o ofertă importantă, de la altă echipă națională. 

Marco Rossi, antrenorul propus de Mircea Lucescu la naționala României: „Am ofertă pe masă!”

„O echipă națională și două echipe de club importante m-au abordat deja. Mai mult, de la națională am pe masă o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar. Aș vrea să rămân pe banca Ungariei și să încercăm să ne calificăm la Mondialul din Qatar. Ăsta este marele meu vis”, a spus Rossi, conform Nemzeti

Mirel Rădoi, despre varianta Marco Rossi la naționala României: „Oricine poate fi adus”

„Oricine poate fi adus în locul meu aici, în momentul în care va fi plătită acea clauză, putem renunța și mâine. Se poate renunța și de o parte, și de alta. Poate fi chiar însuși Mircea Lucescu următorul antrenor. 

Discuțiile sunt numeroase, mai ales că nu am avut rezultatele pe care cu toții ni le-am dorit, a fost și o atitudine mai ostilă asupra abordării fiecărei partide, că suntem prea ofensivi, că atacăm prea mult, că nu gestionăm rezultatul... au fost nenumărate discuții din punctul ăsta de vedere”, a spus Rădoi în cadrul unei conferințe de presă, când a fost chestionat despre acest aspect.

VIDEO Victor Becali: „Mă așteptam ca Mircea Lucescu să propună la națională un antrenor român”

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.