Liga 1

FCU Craiova se bate cu altă echipă din Liga 1 pentru transferul lui Valentin Gheorghe

FCU Craiova și Voluntari se luptă pentru semnătura lui Valentin Gheorghe

Articol de Andrei Petrescu  —  vineri, 02 iulie 2021

FCU Craiova și FC Voluntari se luptă pentru semnătura unui jucător care a impresionat în ultimul sezon de Liga 1. Este vorba de Valentin Gheorghe (24 de ani, extremă), fotbalistul Astrei Giurgiu.

Potrivit Prosport, fotbalistul selecționat de Mirel Rădoi pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo are oferte pe masă de la ambele cluburi. Extrema stângă pare mai aproape de a îmbrăca tricoul ilfovenilor, la care președinte este Gabi Tamaș.

Valentin Gheorghe cere un salariu uriaș pentru a merge în Bănie

Vali Gheorghe s-ar fi prezentat la masa negocierilor cu niște cerințe considerate exagerate pentru clubul oltean. Acesta ar fi cerut un salariu de 15.000 mii de euro lunar plus o primă de instalare. Asta pentru că ar fi venit ca jucător liber de contract.

Șefii de la FC Voluntari vor să-i convingă pe cei de la Astra să-l dea pe Valentin Gheorghe, iar giurgiuvenii să păstreze Astrei 50% dintr-un transfer ulterior.
Valentin Gheorghe se va prezenta la noua echipă, indiferent care va fi aceasta, abia după Jocurile Olimpice, acolo unde este convocat de Mirel Rădoi.

Citește aici alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.