Tenis

Roger Federer a numit cei 3 jucători care îl pot bate pe Novak Djokovic la Wimbledon: „Nu-mi pasă de bookmakeri!”

+9 Foto
Roger Federer (8 ATP) a numit 3 jucători care îl pot opri pe Novak Djokovic (1 ATP) la Wimbledon 2021.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 02 July 2021

Roger Federer (8 ATP) a numit 3 jucători care îl pot opri pe Novak Djokovic (1 ATP) la Wimbledon 2021. 

Novak Djokovic a cucerit primele două turnee de Grand Slam ale anului. Sârbul pare de neoprit și pe iarba de la Wimbledon, dar Roger Federer a găsit 3 jucători care îl pot împiedica: rusul Daniil Medvedev (2 ATP), neamțul Alexander Zverev (6 ATP) și italianul Matteo Berettini (9 ATP).

Roger Federer: „Nu-mi pasă de bookmakeri!”

„Nu-mi prea pasă de bookmakeri, nu mă interesează ce spun ei, cine cred ei că e favorit. În orice caz, Berrettini este un jucător care poate produce surprize aici. Oricine câștigă turneul de la Queen’s are șanse mari și la Wimbledon. Să nu uităm că a câștigat și turneul de la Stuttgart în urmă cu 2 ani. A avut un parcurs bun și la Wimbledon acum doi ani cred, așa că e acolo sus.

Zverev e și el foarte bun pe iarbă, am jucat împotriva lui și știu că poate produce surprize. Are posibilitatea de a juca foarte bine pe iarbă, mai ales că se poate baza pe serviciu. Medvedev e locul 2 în lume, e normal să fie acolo de asemenea. Și eu cu rezultatele mele de aici de-a lungul timpului… trebuie să fiu și eu luat în calcul. 

Nu contează lista cu favoriții în final, dar Djokovic este favoritul cel mare, cu toate rezultatele pe care le-a obținut aici și în cariera lui”, a spus Federer, conform Eurosport

Roger Federer, legendă la Wimbledon

Roger Federer a cucerit 8 trofee pe iarba de la Wimbledon. Ultimul a venit în 2017. Elvețianul este cel mai titrat din istoria competiției londoneze.

Federer este într-o luptă direct cu Nadal și Djokovic, pentru supremația în clasamentul all-time al trofeelor de Grand Slam. Roger și Rafa au câte 20, în timp ce Nole vine tare din urmă, cu 19 victorii.

VIDEO Rezumatul meciului Roger Federer - Richard Gasquet

Citește și alte știri de la Wimbledon: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.