Publicitate

Ucraina - Anglia: Străpunge Șevcenko fortăreața lui Southgate? Cotă mărită la 70 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 iulie 2021

Ucraina - Anglia se joacă azi, de la 22:00, în ultimul sfert de la EURO 2020. Învingătoarea va completa careul de ași de la Campionatul European și va evolua în semifinale cu câștigătoarea dintre Cehia și Danemarca.

Spania - Italia e prima semifinală de la EURO 2020! Azi se vor decide ultimele două formații care se vor confrunta în cea de-a doua semifinală. Anglia vine în fața Ucrainei din postura de mare favorită. Naționala lui Southgate n-a făcut un turneu spectaculos în ceea ce privește prestația ofensivă, dar stă excelent în defensivă: englezii n-au încasat niciun gol în cele patru meciuri de până acum!

Ucraina a ieșit cu noroc din grupă, de pe poziția a 3-a, iar apoi a provocat una dintre surprizele din optimi, eliminând Suedia. Echipa pregătită de Șevcenko s-a calificat grație unui gol înscris la ultima fază a meciului, în minutul 120, asta după ce, după 90 de minute, tabela a arătat 1-1. Anglia și Ucraina s-au întâlnit ultima dată în preliminariile pentru Mondialul din 2014 și nimeni n-a reușit să câștige: 1-1 în Anglia și 0-0 în Ucraina. Pariorii pot profita dacă în partida Ucraina - Anglia vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 70 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Folosit titular în ultimele partide, Saka e incert pentru meciul cu Ucraina;
  • Besedin, accidentat grav în meciul cu Suedia, e out de la ucraineni;
  • Partida se va juca la Roma, pe Olimpico;
  • Felix Brych va arbitra duelul din această seară.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Ucraina - Anglia a fost mărită la 70, în loc de 2,35. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.