Liga 1

Mijlocaș de națională transferat de Sepsi

Rajko Rep, la balon // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 July 2021

Slovenul Rajko Rep este noul jucător al lui Sepsi. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 31 de ani a semnat un contract valabil pentru următoarele 3 stagiuni cu formația din Sfantu Gheorghe.

Internaționalul sloven a venit din postura de jucător liber de contract și s-a alăturat deja lotului lui Leo Grozavu în cantonamentul din Austria.

Rajko Rep, noul jucător al lui Sepsi

Cine este Rajko Rep, noul transfer al covăsnenilor

Mijlocașul ofensiv a jucat ultima oară la TSV Hartberg, echipă din prima ligă a Austriei. Pe parcursul carierei, acesta a mai evoluat pentru Klagenfurt și NK Maribor. Rep are și 5 prezențe în tricoul naționalei Sloveniei, pentru care a reușit să și marcheze un gol.

700.000de euro este cota lui Rajko Rep, potrivit transfermarkt

7goluri și 7 pase decisive în 33 de meciuri a reușit Rep pentru Hartberg în ultimul sezon

VIDEO cu Rajko Rep evoluând pentru Hartberg

Bursa transferurilor pentru Sepsi

  • VENIRI: Bărbuț (U Craiova), Began (Călărași), Golofca (CFR Cluj), Sousa (Astra), Ashkovski (FC Botoșani), Chunchukov (Slavia Sofia), Botorok (Csikszereda), Rajko Rep (Hartberg)
  • REVENIRI: Vl. Mitrea (Petrolul), Fejer (Nyíregyház)
  • PLECĂRI: Safranko (Sundowns), Bouhenna (CFR Cluj), Rapp (Vaduz), Bajrovici (Chania), Fejer (Nyíregyház), L. Fulop (Ac. Puskas), Golofca (CFR Cluj), Petrila (CFR Cluj), Nouvier (Jeunesse Esch), J. Fernandez (liber), Gal-Andrezly (liber), Markovici (liber), Purece (liber), L. Kovacs (liber)

Citește aici mai multe știri despre Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.