Liga 1

CS Universitatea Craiova - Olympiacos 0-2 » Olteni „știrbi” în cel mai tare amical al verii

+10 Foto
CS Universitatea Craiova dispută un meci amical în compania lui Olympiakos, campioana Greciei. Partida a început la ora 17:00 și poate fi urmărită liveVIDEO pe GSP.ro.

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 03 iulie 2021

CS Universitatea Craiova a pierdut amicalul cu Olympiacos, campioana Greciei, scor 0-2.

Juveții n-au ”legat” nimic în prima repriză, contra rezervelor lui Olympiakos. Și au încasat, ușor, două goluri. După reluare au schimbat registrul, însă finalizarea a lăsat de dorit.

CS Universitatea Craiova, eșec în amicalul cu Olympiakos

Amical de gală, echipa de gală! Contra lui Olympiakos Pireu, Marinos Ouzounidis a trimis în teren cel mai bun unsprezece la această oră. De partea cealaltă, grecii au început cu doar 4 titulari, Oleg Reabciuk, Semedo, M'Vila și Kunde, dar și cu fostul internațional francez Valbuena (36 de ani).

Cu toate astea, Universitatea a fost cu o clasă sub Oly. În toate aspectele care contează: omogenitate, construcție, viteză. Totuși, cele două goluri încasate până la pauză puteau fi ușor evitate.

Penalty-ul transformat de Valbuena (9) a fost ușor acordat, iar la a doua reușită a elenilor, venită în urma unui corner, Mateiu a dormit pur și simplu în ghete și M'Vila a trimis balonul în plasă nestingherit.

La reluare, cu Antoine Conte în locul lui Câmpanu, Universitatea s-a trezit. Andrei Ivan, împins în careu, a obținut un penalty ratat de Nistor (47), apoi oltenii l-au redescoperit și pe Koljici! Însă "vârful" bosniac a greșit ținta.

Mai preciși în jocul de pase, mai rapizi, alb-albaștrii au schimbat registrul și pe posesia grecilor, cu un pressing avansat, prin care au reușit câteva recuperări. Problema? Finalizarea. Până la final, Ivan a bifat un șut mai acătări, prins în doi timpi de portarul Sa (74). De gol însă nu s-au lipit.

3 eșecuriși o victorie a bifat Craiova în cantonamentul din Austria

FINAL » CS Universitatea Craiova - Olympiacos 0-2

  • Au marcat: Valbuena 8 (pen.), M'Vila 45
  • Nistor a ratat un penalty în minutul 47.

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu (78 Ofosu), Bălașa, M. Constantin (72 V. Găman), Vătăjelu - Nistor (87 Fedele), Mateiu (78 Screciu), Cicâldău (87 Bic) - Câmpanu (46 Conte), Koljici (67 Markovici), A. Ivan
Antrenor: Marinos Ouzounidis

VIDEO Meciul CS Universitatea Craiova - Olympiakos

Olympiacos, cel mai tare adversar al oltenilor din această vară

Olympiacos este cea mai titrată formație din istoria Greciei, campioană en-titre. Elenii sunt antrenați de Pedro Martins. Managerul portughez are la dispoziție un lot cotat la peste 117 milioane de euro.

46 de titluriare Olympiacos în Grecia

Bursa transferurilor la CSU Craiova: 

  • Antrenor: Marinos Ouzounidis (confirmat)
  • VENIRI: Lazar (Astra), Marieș (Recea), D. Rusu (liber), Conte (Beitar Jerusalem), V. Găman (Astra)
  • REVENIRI: Al. Manea (ASU Poli), Borța (Chiajna), Markovici (Clinceni), Al. Popescu (ASU Poli), St. Drăghici (FC Argeș), Gustavo (Ajman Club), Ivanov (FC Voluntari), M. Șerban (CS Mioveni)
  • PLECĂRI: Acka (Kiryat), Bărbuț (Sepsi), Al. Tudorie (Arsenal Tula), Camara (Jagiellonia), M. Șerban (Chindia), Burlacu (liber), Marinescu (liber)

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.