Liga 1

De ce ar fi decis Ante Puljic să plece de la Dinamo » Detaliul care l-a deranjat pe croat

Ante Puljic vrea să plece de la Dinamo // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 iulie 2021

Croatul Ante Puljic (33 de ani) s-a săturat de situația de la Dinamo și este gata să plece.

Fundașul central este unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo și a fost căpitanul echipei la începutul sezonului, dar din cauza restanțelor salariale vrea să plece, așa cum a anunțat într-o declarație pentru Gazeta Sporturilor.

Tensiuni în vestiarul lui Dinamo

Se pare că supărarea lui Puljic vine din faptul că ar fi aflat că mai mulți jucători importanți din vestiar, precum Sorescu, Anton sau Nemec, ar fi primit cel puțin un salariu restant, potrivit Prosport, de la un sponsor. 

Astfel, croatul ar fi fost extrem de deranjat de situație și ar fi decis să nu mai accepte nicio concesie, amenințând cu plecarea dacă nu va primi banii până marți.

Situația este foarte rea! Eu nu dau bir cu fugiții, însă lucrurile devin clare. Nu știu alții ce vor face, dar eu marți plec acasă dacă nu mi se vor plăti salariile! 

Dacă lucrurile nu se schimbă, asta e situația. Puteam pleca de azi pentru că au trecut cele 15 zile de când am depus foile.
 - Ante Puljic pentru GSP.ro.

După o primă aventură (aprilie 2015-iunie 2016), Puljic a revenit la Dinamo în septembrie 2019. A jucat 37 de partide în sezonul recent încheiat, marcând un gol.

VIDEO Ovidiu Stîngă, în direct la GSP Live, despre situația de la Dinamo: „Fotbalul românesc are nevoie de astfel de echipe”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.