Liga 1

Se vede mâna lui Mutu! FCU Craiova și-a impresionat ultimul adversar: „Foarte puternici”

În amicalul cu Celje (Slovenia), 0-0, FCU Craiova și-a impresionat adversarul din punct de vedere defensiv.

Articol de Viorel Tudorache  —  duminică, 04 iulie 2021

În amicalul cu Celje (Slovenia), 0-0, FCU Craiova și-a impresionat adversarul din punct de vedere defensiv.

Adrian Mutu caută în continuare prima victorie pe banca formației FCU Craiova. Nou-promovata în Liga 1 a disputat trei amicale în cantonamentul din Slovenia: 1-2 cu Hajduk Split (Croația), 1-1 cu NK Bravo (Slovenia) și 0-0 cu Celje (Slovenia). 

FCU Craiova, primul amical fără gol primit în Slovenia

În ultimul test, disputat vineri, 2 iulie, cu Celje, FCU Craiova a ratat un penalty în prima repriză, prin Claudiu Bălan (27 de ani). După meci, secundul lui Celje, Anton Usnik, a declarat pentru site-ul clubului sloven că FCU Craiova este foarte puternică în apărare.

Oaspeții au avut cea mai bună șansă de a înscrie la începutul meciului, când au obținut o lovitură de la punctul cu var în urma hențului comis de Zaletel. Noul nostru transfer din această vară, portarul Florijan Raduha, a ghicit direcția șutului și a împiedicat preluarea conducerii de către echipa adversă. (…) Meciul a fost egal și în repriza a doua”, a scris site-ul clubului Celje. 

Probleme pentru Adrian Mutu la FCU Craiova

Antrenorul Adrian Mutu a rămas cu un singur atacant în lot, Claudiu Bălan (27 de ani), golgeterul echipei din sezonul trecut. Vârful italian Andrea Compagno (25 de ani) s-a accidentat în cantonamentul din Slovenia și va fi indisponibil pentru primele runde ale campionatului, a anunțat președintele Marcel Pușcaș, la Radio Gold.

În așteptarea întăririlor din ofensivă, FCU Craiova începe să-și consolideze relațiile de joc defensive. Oltenii nu au primit gol, premieră în cantonamentul sloven, deși Celje a fost un adversar solid, locul 7 sezonul precedent din Slovenia și a jucat finala Cupei.

FCU Craiova mai dispută două amicale în Slovenia: cu ZTE FC (Ungaria), miercuri, 7 iulie, și cu FK Radnicki Nis (Serbia), joi, 8 iulie. Oltenii debutează în Liga 1 pe terenul campioanei CFR Cluj, pe 16 iulie.

Cum se va trăi derby-ul Craiovei în oraș! Părerea lui Adrian Mutu: ”Abia aștept!”

>

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.