Liga 1

Ilie Dumitrescu vede o nouă forță în Liga 1: „Un proiect puternic, va atrage parteneri”

Ilie Dumitrescu (52 de ani), analist TV, are încredere deplină în noul proiect de la Farul.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 iulie 2021

Ilie Dumitrescu (52 de ani), analist TV, are încredere deplină în noul proiect de la Farul.

Va fi o echipă puternică, e un proiect serios, sunt convins că vor veni și parteneri lângă acest business. Ăsta e următorul nivel la care tinde clubul. Hagi vrea să facă performanță la Farul, e clar.

Echipa va avea toate condițiile, infrastructură, se va antrena în baza de la Ovidiu, va juca pe noul stadion care se va construi în Constanța. Sunt premise bune”, a declarat Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

Gică Hagi nu se joacă la Farul: „Avem așteptări mari”

Farul Constanța, brandul reapărut pe prima scenă în urma fuziunii dintre Farul din B și Viitorul Constanța, are ambiții mari pentru noul sezon. Președintele Gică Popescu a anunțat care e obiectivul echipei antrenate de Gică Hagi.

Farul și-a propus să atace play-off-ul Ligii 1 încă din primul an. În precedentele două sezoane, Viitorul nu a mai atins acest obiectiv, echipa jucând în ambele rânduri în play-out.

„Mereu am mizat pe asta, pe întoarcerea echipelor de tradiţie. E important pentru oameni. Avem aşteptări mari de la acest campionat, dorim să intrăm în play-off. 

În ultimii doi ani nu am făcut-o, am ratat acest obiectiv. Gică doreşte revenirea în primele şase echipe din campionatul nostru. Calitate avem şi pe bancă, şi pe teren. Sper să nu mai avem evenimente neplăcute ca în celelalte sezoane”, a declarat Gică Popescu, potrivit Telekom Sport. 

Farul a cedat locul din Liga 2

Fuziunea dintre Farul și Viitorul a eliberat un loc pentru ediția următoare de Liga 2. Acesta va fi ocupat de Fotbal Club Marina Mangalia, după cum a dezvăluit recent Ciprian Marica - detalii, AICI.

Gică Hagi, despre jucătorii care l-au fermecat: „Maradona a fost un Dumnezeu pe pământ! Maldini era incredibil, nu puteam să trec de el”

>

Citește mai multe știri despre Farul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.