Campionate

Un star din Serie A, anchetat pentru că ar fi bătut hoțul care voia să îi fure mașina! Când va fi interogat fotbalistul

Stephan El Shaarawy (28 de ani), extrema Romei, este suspectat că a bătut un hoț care încerca să-i fure mașina, un Lamborghini.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 iulie 2021

Stephan El Shaarawy (28 de ani), extrema Romei, este suspectat că a bătut un hoț care încerca să-i fure mașina, un Lamborghini. 

Incidentul s-ar fi petrecut la începutul anului, pe 12 februarie, când italianul era într-o vizită la prietenul Alessio Cerci. 

Corriere della Sera relatează că un chilian a spart geamul mașinii lui El Shaarawy în încercarea de o fura, fotbalistul a văzut momentul, a alergat după individ, l-a prins și l-ar fi lovit, în așteptarea poliției. 

Stephan El Shaarawy, anchetat pentru că ar fi lovit un hoț

Hoțul a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare pentru tentativă de furt, însă a depus și o plângere împotriva lui El Shaarawy. Conform sursei citate, interogatoriul fotbalistului este programat la final lui iulie.

„Acuzația vine din partea unui om care încerca să fure mașina, poate spune orice, dar trebuie confirmat. Stephan va spune totul anchetatorilor”, a declarat avocatul jucătorului.

7 milioane de euroeste cota de piață a lui Shaarawy, conform Transfermarkt

Imagini senzaționale cu sosirea lui Jose Mourinho la Roma

Jose Mourinho, 58 de ani, a avut o primire fantastică la sosirea la Roma, unde urmează să înceapă oficial munca de antrenor la AS Roma.

După aterizarea pe aeroportul Ciampino, el s-a pozat cu fularul giallorosso și s-a îndreptat cu mașina spre baza de pregătire de la Trigoria. Acolo a fost primit cu urale de fani.

Mourinho a semnat pe 3 ani cu AS Roma, după ce a fost îndepărtat de la Tottenham înainte de finalul sezonului. În Italia, Mou a mai antrenat la Inter, cu care a cucerit 2 titluri, o Cupă, o Supercupă și Liga Campionilor între 2008 și 2011.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.